loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led 1
WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led 2
WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led 3
WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led 4
WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led 5
WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led 6
WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led 7
WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led 1
WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led 2
WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led 3
WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led 4
WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led 5
WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led 6
WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led 7

WENDA - lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu globe warna-warni lampu led globe kanggo penyiangan ruangan lan dekorasi taman g45 bohlam led

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanthi pembangunan taun, WENDA manggoni posisi penting ing industri Lampu LED saiki. Kita tansah selaras karo standar kualitas internasional lan sistem manajemen kualitas, sakabehe njamin kualitas produk. Pangembangan teknologi ngidini kita ngeksploitasi luwih akeh kaluwihan produk. Amarga panggunaan praktis lan fungsi serba guna, produk kasebut cocog kanggo macem-macem industri kayata Lampu LED. WENDA netepi filosofi perusahaan 'orientasi wong' lan tansah nyengkuyung kejujuran, inovasi, lan keadilan. Muga-muga bisa nggayuh posisi penting ing industri kasebut lan dadi salah sawijining merek sing paling unggul ing mangsa ngarep.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-SK216Aplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:alumuniumTipe dhasar:E27
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Tegangan:220VWatt:1w
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):80tembung kunci:lampu LED
    Sumber cahya LED:LEDGaransi:2 taun
    Bahan:Plastiksertifikat:CE ROHS
    warna:CustomizedPanutup:Clear Cover

    lampu bohlam led china pemasok pesta festoon lampu warna-warni globe lampu led globe lampu kanggo outdoor weeding lan taman deco

    Deskripsi Produk

     

    Jeneng merek wenda 
    Item No E27 G45 bohlam
    LED QTY 4-6
    CCT2700K, 3000K, 5000K
    Tegangan 230V
    daya 1w
    saiki15mA
    Ukuran45×70 mm
    Packing karton 
    MOQ100 pcs
    Produk sing gegandhengan

     pls klik gambar

     

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Informasi Perusahaan

     

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

                                                             

     

     

    bali menyang omah

     

     

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect