loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal 1
G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal 2
G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal 3
G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal 4
G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal 5
G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal 6
G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal 7
G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal 1
G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal 2
G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal 3
G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal 4
G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal 5
G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal 6
G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal 7

G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanggo njaga daya saing ing pasar, WENDA wis nguatake kemampuan R&D kanggo nyepetake kemajuan pangembangan produk anyar. Saiki, kita ngumumake manawa kita wis ngembangake lampu bohlam G45 B22 kanthi mandiri kanggo dekorasi liburan taman pesta Natal sing luwih kompetitif. Sawise G45 B22 dipimpin bolam multi-werna kanggo dekorasi liburan taman pesta Natal diluncurake, umume para pelanggan menehi umpan balik positif, percaya yen jinis produk iki cocog karo pangarepan kanggo produk sing berkualitas. WENDA wis nyadari pentinge teknologi. Ing taun anyar, kita wis nandur modhal akeh banget ing dandan teknologi lan nganyarke lan riset lan pangembangan produk anyar. Kanthi cara iki, kita bisa manggoni posisi sing luwih kompetitif ing industri kasebut.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-Y-063Aplikasi:Dekorasi liburan
    Bahan Body Lampu:PCTipe dhasar:E27
    CRI (Ra>):85Tegangan Input (V):220
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):30Fluks Luminous Lampu (lm):40
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 40Sumber cahya:LED
    Ngalih Mode:Tombol ManualLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, pangukuran Onsite, Instalasi Proyek
    jeneng produk:Lampu Led KabTegangan:230V
    Daya rate:1wTipe dhasar:2700K-3000K / 6000K-6500K
    IP rate:IP65Garansi:2 taun
    Sertifikasi:CE/RoHS

    G45 B22 led bulb multi-warna kanggo dekorasi liburan taman pernikahan Natal

    Deskripsi Produk

     

    Jeneng produk 

     

    Lampu bohlam G45 B22

    Tegangan       

     

    230V

    Rate daya   

    1W

    warna         

     

    R/G/B/Y/W/WW

    Tipe dhasar      

     

    2700K-3000K / 6000K-6500K

    Aplikasi     

     

    Dekorasi Pesta Pernikahan Natal

     

    Ukuran bohlam       

    45 * 75 mm

    IP Rate        

     

    IP44 anti banyu

     

    Sertifikat      

    CE ROHS 

    Garansi    

     

    2 taun

     

    Aplikasi

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Informasi Perusahaan

     

    Layanan Kita

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect