loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string 1
WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string 2
WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string 3
WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string 4
WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string 5
WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string 6
WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string 7
WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string 1
WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string 2
WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string 3
WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string 4
WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string 5
WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string 6
WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string 7

WENDA - G50 kawat tembaga string lampu teras surya outdoor tahan air 5m lampu surya string G50 solar string

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA bisa nyedhiyani layanan paling efisien lan G50 kabel tembaga senar lampu teras solar ruangan waterproof 5m lampu solar string karo kualitas paling dhuwur lan rega paling terjangkau. Iki dirancang miturut standar nasional. WENDA netepi filosofi perusahaan 'orientasi wong' lan tansah nyengkuyung kejujuran, inovasi, lan keadilan. Muga-muga bisa nggayuh posisi penting ing industri kasebut lan dadi salah sawijining merek sing paling unggul ing mangsa ngarep.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Suhu Warna (CCT):3000kRating IP:IP44
    Tegangan Input (V):5vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):20
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80dawa:5m
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):20000
    jeneng item:Lampu senar surya G50Bahan kawat:Kawat karet
    Warna kawat:irengdawa:5m,10m
    Dudukan lampu:NdandaniTipe Bohlam:g50 kab

    Presentasi produk

    Aplikasi kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo taman, teras, pesta lan kemah lan liya-liyane.

    Deskripsi Produk
    Jeneng produk
    Lampu senar solar G50
    Bahan
    Panel surya nganggo kabel karet 
    operate
    Panel surya (5.5V/2.5W)
    Tegangan / Daya
    3V / saben bohlam  0.2W
    baterei Lithium
    2000MA x 2 Kapasitas cekap
    Jinis
    G50 bolam kawat tembaga globe
    warna
    Putih anget, warni
    dawa
    5m / 10 bolam
    Lum saka bohlam
    15-20 lum
    Fungsi
    4 fungsi mode
    Sertifikat
    CE, RoHS
    Gambar rinci






    Lampu senar kawat tembaga G50
    dening panel surya dilakokno 
    dawane 5m / 10bulbs





    Panel surya 5.5V/3.5W,
    2000MA x 2 Kapasitas sing cukup,
    Umur dawa,
    Nduwe 4 fungsi mode





    Port pengisian USB





    bohlam kabel tembaga G50,
    saben bohlam 0,2w ,15-20lum






    Warna putih anget







    Jinis gantung lan trep






    warni-warni






    Jinis gantung lan trep
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Packing
    Wektu produksi
    Pelabuhan loading
    cara pengiriman
    500 pcs
    1 paket: 30x20x12 cm
    15-20 dina
    Ningbo, Shanghai
    Kanthi segara, udara, ekspres
    Sertifikat
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). Kita minangka Pemasok sing Diverifikasi, Kabeh Produk kita disetujoni CE lan RoHS (Sertifikat lan tes ndeleng situs web). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect