loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED 1
WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED 2
WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED 3
WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED 4
WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED 5
WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED 6
WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED 7
WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED 1
WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED 2
WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED 3
WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED 4
WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED 5
WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED 6
WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED 7

WENDA - IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED E14 Bohlam LED 0.3 W 12 V 14 V E14 Lampu LED

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    IP44 Outdoor dekorasi multicolor bohlam pepaya E14 dipimpin warna E14 dipimpin bohlam 0.3w 12v 14v minangka bakul panas sing diakoni dening pangguna ing saindenging jagad. Kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan, kita ndhukung kustomisasi IP44 Outdoor dekorasi multicolor bohlam pepaya E14 led warna E14 led bulb 0.3w 12v 14v. WENDA bakal ngupayakake kaunggulan kanthi mbangun prinsip kerja kanggo njamin kualitas kanggo kaslametan lan ngupaya inovasi kanggo pangembangan, ing kabeh sing diwenehake. Kita manteb ing ati sing kita bakal ngatasi kabeh kangelan lan alangan kanggo nggawe sukses ing pungkasan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:SZ-E14B01Aplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):70Tegangan Input (V):14V24V
    Fluks Luminous Lampu (lm):100Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-25 - 60
    Tipe:Lampu LilinSertifikasi:ce, RoHS, VDE
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Suhu Warna (CCT):Putih KerenEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):15
    warna:putih kerenSumber cahya LED:Chip LED Kab

    IP44 Dekorasi Luar Ruangan Multicolor Bohlam Pepaya E14 Warna LED Kecil E14 Lampu LED 0.3 W 12 V 14 V

    Aplikasi

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14B01

    Jeneng barang:

    E14 T18 dipimpin bolam warna-warni

    Bahan:

    Plastik + Aluminium

    Tegangan Output/Daya:

    14V/0.18W, 24V/0.5W

    Warna Bulb:

    Bening, Abang, Biru, Kuning, Ijo, Ungu

    dhasar:

    E14

    Ukuran Bulb:

    18*48 mm

    Tipe Led:

    DIP/3 led

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget, Putih Dingin, Abang, Biru, Ijo, Kuning, Ungu

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25 pcs/polybag, 100 pcs/kotak batin, 1000 pcs/karton

    Ukuran karton:

    35*25*25cm (0.022cbm/ctn)

    Bobot reged:

    8,8 kg/ctn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

     

     

     

     

    Kabel Holder E14 Kab

     

    Lampu E14 sing gegandhengan

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 100pcs / kothak njero, 1000pcs / karton

             karton ukuran: 35*25*25 cm

             Bobot reged: 8.8kgs/ctn

    Pangiriman: dening segara (FOB Ningbo, Shanghai),

              dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

              dening Air

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect