loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Furnitur LED Plastik sing bisa diisi ulang tahan air warna-warni bar perabot LED 4 kursi & 1 meja 1
Furnitur LED Plastik sing bisa diisi ulang tahan air warna-warni bar perabot LED 4 kursi & 1 meja 2
Furnitur LED Plastik sing bisa diisi ulang tahan air warna-warni bar perabot LED 4 kursi & 1 meja 3
Furnitur LED Plastik sing bisa diisi ulang tahan air warna-warni bar perabot LED 4 kursi & 1 meja 4
Furnitur LED Plastik sing bisa diisi ulang tahan air warna-warni bar perabot LED 4 kursi & 1 meja 5
Furnitur LED Plastik sing bisa diisi ulang tahan air warna-warni bar perabot LED 4 kursi & 1 meja 1
Furnitur LED Plastik sing bisa diisi ulang tahan air warna-warni bar perabot LED 4 kursi & 1 meja 2
Furnitur LED Plastik sing bisa diisi ulang tahan air warna-warni bar perabot LED 4 kursi & 1 meja 3
Furnitur LED Plastik sing bisa diisi ulang tahan air warna-warni bar perabot LED 4 kursi & 1 meja 4
Furnitur LED Plastik sing bisa diisi ulang tahan air warna-warni bar perabot LED 4 kursi & 1 meja 5

Furnitur LED Plastik sing bisa diisi ulang tahan air warna-warni bar perabot LED 4 kursi & 1 meja

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis nyiyapake tim sing utamane melu pangembangan produk. Thanks kanggo efforts, kita wis kasil ngembangaken WENDA lan ngrancang kanggo ngedol menyang pasar jaban rangkah. Sawise Rechargeable Plastic LED Furnitur anti banyu warni LED Furnitur bar 4 kursi & 1 meja diluncurake menyang pasar, kita wis entuk akeh dhukungan lan pujian. Umume pelanggan mikir manawa produk kaya iki cocog karo pangarepan babagan penampilan lan kinerja. Kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan, WENDA ndhukung perabotan LED Plastik Isi Ulang sing bisa diisi ulang kanthi warna-warni bar mebel LED 4 kursi & 1 meja.

    Panganggone spesifik:Tabel Bar, SET BARPanggunaan umum:Furnitur Komersial, Furnitur Komersial, Furnitur Komersial
    Tipe:Bar Furniture, Bar FurnitureMail packing:N
    Aplikasi:Dining, Hotel, Bar Ngarep, BarGaya Desain:Kontemporer
    Bahan:Plastik, PE PlastikPenampilan:Modern
    Dilipat:OraPanggonan Asal:Cina
    Nomer Model:Kursi Bar & Mejaowah-owahan warna:Versi RGB, owah-owahan warna
    Sertifikat:CE / ROHS / FCCkonsumsi daya:kurang
    Kanthi adaptor:anti banyuwektu pengisian:4-6 jam
    Wektu kerja:8-12 jam

     
     
     
    Deskripsi Produk

     

    Jeneng produk
    meja lan kursi restoran 
    Item
    HJ3038A/B
    Bahan
    pe& Dibangun ing LED
    Ukuran
    meja: 80 * 80 * 71 kursi: 60 * 60 * 80
    Bobot
    Tabel: 12 kg  kursi: 9kg
    Warna Cahya
    RGB 16 werna bisa diganti
    Baterei
    3.7V 4400ma
    Watt
    7.2W
    Umur urip
    50.000-80.000
    Wektu Isi Ulang
    4-5 jam
    Wektu Kerja
    8-12 jam
    anti banyu
    IP65
    Tegangan
    DC4V 7.2W
    Rincian Pangiriman
    7-15DAYS
    Sertifikat
    CE/RoHS
    Paket
    tas PP, gelembung lan karton
     
    Gambar rinci

     

     

    Remot kontrol

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect