loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb 1
Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb 2
Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb 3
Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb 4
Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb 5
Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb 6
Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb 7
Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb 1
Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb 2
Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb 3
Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb 4
Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb 5
Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb 6
Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb 7

Wenda - Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Untuk E26 E27 B22 Indoor Smart Home indoor Mini led bulb

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA njaga norma kualitas sing ketat kanggo nggawe Lampu Teras Led 12 Lampu Led Lampu Led 1w 230v E14 Kanggo E26 E27 B22 Omah Smart Indoor. Produk kasebut dianugerahi kinerja sing stabil lan multi-fungsi. Utamane digunakake ing lapangan aplikasi Smart Bulbs. Wiwit diadegaké, WENDA tansah tundhuk karo standar internasional lan standar etika sing dhuwur, saéngga nawakake produk sing bisa dipercaya. Kita mesthi ngetutake prinsip bisnis 'kejujuran & integritas', sing njamin layanan sing paling dipercaya dikirim menyang saben pelanggan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Binke
    Nomer Model:WD-140801Aplikasi:kantor
    Bahan Body Lampu:PCTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):70Tegangan Input (V):230
    Fluks Luminous Lampu (lm):55Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):35000Suhu kerja (℃):-25 - 60
    Tipe:Lampu LEDSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber Daya:DCSumber cahya:LED
    Layanan solusi lampu:Instalasi ProyekSuhu Warna (CCT):Putih Anget
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):100Merk LED:Epistar
    Ukuran lampu:22*56 MMFrekuensi daya:50/60Hz
    kualitas LED:12 ledGaransi:2 taun
    Packing:1000pcs ing kartonFitur:tentrem
    MOQ:1000 pcs

     

       Lampu sorot led mini 12 led lampu led 1w 230v e14 led lampu bohlam kanggo ngarep 

     

     

    Deskripsi Produk
    Merk lan jinis LED  Epistar SMD3528
    daya  1W
    Tegangan 230V
    Pangkalan Lampu  E14
    Lumen  55
    Angkat wektu  35000h
    Ukuran lampu  22*56 MM
    Sertifikasi CE  ROHS
    Packing  1000pcs ing karton 
    MOQ 1000 pcs 
     
    Aliran Produksi

     

    Packing&pengiriman

     

    Produk sing gegandhengan 1

    1

    Produk sing gegandhengan

     

    Informasi perusahaan

     

    Sertifikasi

     

    FAQ

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?
    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
    Q2. Apa babagan lead time?
    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka
    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan?
    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya
    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?
    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.
    Q5. Kepiye carane nerusake pesenan kanggo produk iki?
    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.
    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM kanggo produk iki?
    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.
    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk kita.
    Q8: Carane menehi hasil karo risak?
    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurangsaka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect