loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang 1
WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang 2
WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang 3
WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang 4
WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang 5
WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang 6
WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang 7
WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang 1
WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang 2
WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang 3
WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang 4
WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang 5
WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang 6
WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang 7

WENDA - Lampu salib Led ruangan kanggo pasamuan kuburan 24v lampu salib dipimpin lampu silang

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA njaga norma kualitas sing ketat kanggo nggawe lampu salib Led ruangan kanggo lampu salib 24v gereja kuburan. Pangopènan jangka panjang daya saing pasar sing kuwat ora bisa dipisahake saka penekanan ing bakat lan teknologi. Hubungi kita - nelpon, isi formulir online utawa nyambung liwat live chat, kita tansah seneng bantuan.

    Panggonan Asal:China (Daratan)Jeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-CLL01Aplikasi:lampu dekorasi ruangan
    Suhu Warna (CCT):4100K (Putih Netral)Bahan Body Lampu:Plastik
    Tipe dhasar:Lampu sing dipimpin salibCRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):24VEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):30
    Fluks Luminous Lampu (lm):90Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDDhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000jeneng item:Lampu LED salib dekorasi ruangan
    Tipe Led:DIPwerna cahya:Putih kadhemen
    Tegangan / Watt:12v, 24v, 36v / 1.2wGaya:Bentuk salib
    Rating IP:IP44Garansi:2 taun
    Suhu warna:5000-6500kjeneng produk:Kanggo Natal Outdoor Cross Street Warm White Led G45 String Light
    Efikasi Luminous (lm/w):30

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-CLL01

    Jeneng barang:

    Lampu sing dipimpin salib

    Bahan:

    Plastik nganggo kawat

    Tegangan Output/Daya:

    12V 24V 36V/1.2W

    Gaya:

    lampu silang sing dipimpin

    Jumlah Led:

    21 led

    Tipe Led:

    DIP

    Warna sing dipancarake:

    Putih keren

    Warna Tem:

    5000-6500k

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-20--+40)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

     

    Related Lampu Led

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Rincian Kemasan

    Kothak warna / kothak kado 
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
    * Port pengiriman: NINGBO / SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex
    Aliran Produksi

     

    Informasi Perusahaan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect