loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Cb/ce/gs Disetujui Bohlam Kulkas Lamp njero ruangan Mini led bohlam 1
WENDA - Cb/ce/gs Disetujui Bohlam Kulkas Lamp njero ruangan Mini led bohlam 2
WENDA - Cb/ce/gs Disetujui Bohlam Kulkas Lamp njero ruangan Mini led bohlam 3
WENDA - Cb/ce/gs Disetujui Bohlam Kulkas Lamp njero ruangan Mini led bohlam 4
WENDA - Cb/ce/gs Disetujui Bohlam Kulkas Lamp njero ruangan Mini led bohlam 1
WENDA - Cb/ce/gs Disetujui Bohlam Kulkas Lamp njero ruangan Mini led bohlam 2
WENDA - Cb/ce/gs Disetujui Bohlam Kulkas Lamp njero ruangan Mini led bohlam 3
WENDA - Cb/ce/gs Disetujui Bohlam Kulkas Lamp njero ruangan Mini led bohlam 4

WENDA - Cb/ce/gs Disetujui Bohlam Kulkas Lamp njero ruangan Mini led bohlam

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA dianggep minangka manufaktur lan nyuplai Lampu Kulkas Bohlam Cb/ce/gs sing Disetujui sing digawe nggunakake bahan kualitas sing paling dhuwur. Teknologi canggih mbantu kita njamin kualitas Lampu Kulkas Bohlam sing Disetujui Cb/ce/gs, ningkatake efisiensi manufaktur, lan nyuda input tenaga kerja. Wis ekstensif nggunakake ing lapangan (s) saka Kulkas Lamps. Sawise pirang-pirang taun tuwuh lan pangembangan, WENDA wis nggawe sistem budaya perusahaan sing khas lan ngonfirmasi prinsip bisnis 'pelanggan pisanan'. Kita bakal tansah fokus ing kabutuhan pelanggan lan janji bakal nyedhiyani produk paling marem lan terkenal.

    Tipe barang:Lampu Kulkas KabSumber cahya:LED
    Perawatan lumahing:Kaca susuTegangan Input (V):230
    Daya Lampu (W):1.1Fluks Luminous Lampu (lm):60
    CRI (Ra>):80Suhu Warna (CCT):Putih Anget
    Suhu kerja (℃):-25 - 60Umur Kerja (Jam):30000
    Rating IP:Ip33Tipe dhasar:E14
    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:lampu led kanggo kulkas
    Nomer Model:WD-140304BSertifikasi:ce, EMC, LVD, RoHS
    Sumber cahya LED:SMD2835Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):100
    Materi Body Lampu:kacajinis lampu:Lampu bohlam

     

     

     

    "lampu kulkas led kab 
    super padhang kanggo ngganti bohlam Filament 15W 

    Deskripsi ProdukVolt.
    (V)
    Watt.
    (W)
    Tipe LED.LED
    Qty.
    Lumen
    (Lm)
    dhasarukuran
    (mm)
    Urip (jam)
    "lampu kulkas led kabAC 230 V1.2SMD28354100E14SDia26*H5830000
    "lampu kulkas led kabAC 230 V1.8SMD28356150E14SDia26*H5830000

     

     

    PackingBobot produk (KG)G.W./CTN
    (kg)
    NW/CTN
    (kg)
    QTY/CTN
    (pcs)
    QTY/
    tengah.kotak
    Kothak Cilik 
    ukuran (cm)
    Kotak Tengah
    Ukuran (cm)
    Ukuran CTN
    (cm)
    600 pcs/CTN0.012118600252.8*2.8*6.015*15*6.761.5*31.5*22

     

    Layanan Kita
    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.
    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.
    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 
    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.
    Kemasan& Pangiriman
    Detail Kemasan:
    Paket Kuat lan Ketat. Printing sutra gratis lan layanan kothak warna merek / logo pelanggan kasedhiya kanggo pesenan ing ndhuwur 1000 unit saben model

    pambayaran& Ketentuan Pengiriman
    Pembayaran: dening T / T, West Union utawa Paypal
       Pembayaran 100% yen jumlah total kurang saka USD10,000
       Simpenan 30% lan imbangan 70% sadurunge kiriman yen jumlah total luwih saka USD10,000.
    Wektu timbal: 5-7 dina kerja kanggo conto, 10-15 dina kerja kanggo pesenan akeh. (Wektu pangiriman nyata bakal miturut jumlah lan kahanan produksi.)
    Cara pengiriman: Kanthi Express door to door service (DHL, UPS, TNT), kanthi Udara, Laut, lsp.
    Kaluwihan kita:
    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat
    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet
    3. rega sarujuk 
    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu
    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect