loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands 1
IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands 2
IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands 3
IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands 4
IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands 5
IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands 6
IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands 7
IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands 1
IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands 2
IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands 3
IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands 4
IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands 5
IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands 6
IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands 7

IP65 Led lampu festoon outdoor lampu festoon tahan banyu outdoor e27 garlands

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Minangka salah sawijining produk sing paling populer, IP65 Led outdoor festoon lighting waterproof festoon lights outdoor e27 garlands menang nambah popularitas. We Pabrik ing macem-macem werna lan gaya. Thanks kanggo desainer kreatif, Wenda nduweni tampilan sing dirancang kanggo nggayuh tren industri paling anyar. Nganggo bahan mentah sing dipercaya sing wis lulus tes inspektur QC kita, IP65 Led outdoor festoon lighting waterproof festoon lights outdoor e27 garlands nduweni kinerja sing bisa dipercaya.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-50Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000dawa:10m/10 soket, 5m, 10m, 20m,
    Jeneng Liburan:Natal, pesta, weddingLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:Lampu sabuk E27Bahan Kawat:Kabel karet 2x1.0mm2
    Tipe Lampu:E27Warna kabel:Ireng, Putih, Ijo
    Daya Rated:Max 15w kanggo saben soket

    Presentasi produk
    Deskripsi Produk
    Aplikasi
    Lampu liburan ruangan lan njero ruangan kanggo pesta natal pesta pernikahan.
    Item No
    SZ-RW02
    Jeneng produk
    E27 Soket tembaga lampu sabuk
    Bahan
    Kabel karet
    Warna Kabel
    Ireng / putih / ijo / pink
    dawa
    5m, 10m, 20m, 30m, 50m, 100m  disesuaikan
    Tegangan / Daya
    230V/Max 15w kanggo saben soket
    Cocokake bolam
    E27 meneng dipimpin lampu
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44, Awet
    Gambar rinci
    Kabel ireng
    Kabel putih
    Kabel ijo  

    Bohlam filamen S14 sing cocog


    Bohlam globe G45 sing cocog


    Bohlam filamen G45 sing cocog


    Konektor


    Soket meneng tembaga E27


    Lampu led sing cocog







    Related Festoon Lighting




    Kabel Bulat gaya anyar kanthi 2 * 1.5mm2
    Soket E27 UTAWA B22
    Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100m
    ngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cm
    Disambungake, Waterproof IP44


    Karet Flat kabel ireng dening 2*1.5mm2
    Soket E27 UTAWA B22
    Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100m
    ngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cm
    Disambungake, Waterproof IP44



    Karet Flat putih kabel dening 2*1.5mm2
    Soket E27 UTAWA B22
    Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100m
    ngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cm
    Disambungake, Waterproof IP44
    Kabel Bulat Karet kanthi 2 * 1.0mm2Soket E27 UTAWA B22Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100mngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cmDisambungake, Waterproof IP44 Packing&Pengiriman MOQJumlah PCS/CTNUkuran karton/CMBobot reged KGS/CTNWektu PangirimanPelabuhan PangirimanCara Pengiriman100 pcs10 pcs/ctn48*38*40cm21 kg/ktnAdhedhasar jumlahNingbo, Shanghai, ShenzhenMiturut segara, Miturut udhara, Miturut express Sertifikat Produk sing gegandhengan Pambuka perusahaan Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka pemasok lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas dhuwur lan tahan banyu IP65 / IP44 sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia. Kita uga welcome OEM&ODMpesenan. Apa milih produk acurrent saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ingbasis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect