loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String 1
48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String 2
48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String 3
48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String 4
48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String 5
48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String 6
48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String 7
48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String 1
48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String 2
48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String 3
48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String 4
48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String 5
48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String 6
48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String 7

48FT Lampu Luar Ruangan String E26 E27 S14 Edison Bohlam Natal Tahan Air Disambung Festoon String

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA nduweni kemampuan R&D sing kuwat lan wis pirang-pirang taun ngupayakake pangembangan produk. 48FT Outdoor Light String E26 E27 S14 Edison Bulb Natal Waterproof Connectable Festoon string minangka produk sing mentas dikembangake lan didol wiwit saiki. 48FT Outdoor Light String E26 E27 S14 Edison Bulb Natal Waterproof Connectable Festoon string kualitas dhuwur lan rega moderat, supaya sampeyan bisa tuku kanthi yakin. WENDA bakal tansah netepi prinsip bisnis 'kualitas pisanan, pelanggan utomo' lan ngupaya kanggo mbangun perusahaan sing luwih kompetitif lan bisa ngarahake masa depan sing luwih apik.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44, IP65Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-25-45
    dawa:5m,10mJeneng Liburan:Natal
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:Lampu senar sabuk bunder tembaga e27Bahan:Kabel karet
    Warna kabel:Ireng, PutihSoket qty:5m/10 soket, 10m/20 soket
    Dasar soket:E27Dudukan lampu:Bisa dicopot
    Jarak:50 cmCathetan:Bisa disambungake
    jeneng produk:E27 festoon lamp wadhah lampu sabuk lampu

    Komersial kabel nggunakake outdoor hanging vintage bohlam edison drop lampu waterproof festoon belt lighting e27 droped soket

     

    Aplikasi

     

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-RW03

    Jeneng barang:

    Tembaga E27 sabuk bunder dropping string light 10m (ora kalebu bohlam)

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna Kabel:

    ireng

    Ukuran Kabel:

    H05RN-F 2*1.0mm2 (karo plug 1.5m)

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    Max 15w kanggo saben soket

    dawa:

    10m / 10 Soket, dawa drop 10cm

    Jarak:

    50 cm

    Soket:

    E27 Base

    Tipe Led:

    kabeh werna kasedhiya

    Disambungake:

    bisa disambungake 

    Packaging:

    10 set/ctn

    Ukuran karton:

    48*38*40cm/ctn

    Bobot reged:

    21 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100pcs

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci
     
     
    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 10 pcs/karton
    karton ukuran: 48*38*40 cm
    Bobot reged: 18kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect