loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light 1
WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light 2
WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light 3
WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light 4
WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light 5
WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light 6
WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light 7
WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light 1
WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light 2
WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light 3
WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light 4
WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light 5
WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light 6
WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light 7

WENDA - Ningbo Pabrik harga terbaru outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable waterproof e14 belt berkedip lampu led string E14 String light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis nandur modal akeh ing pangembangan produk lan entuk asil sing positif. Bakat lan teknologi sing indispensable faktor ndhukung kanggo Ningbo Factory rega Newest outdoor festoon lampu bohlam string 5m 10m connectable anti banyu e14 sabuk sumunar mimpin senar lampu kanggo akeh ngalembana. Desain Ningbo Factory rega Newest ruangan festoon lampu bohlam senar 5m 10m connectable anti banyu e14 sabuk sumunar mimpin senar lampu wis kasebut kanthi teliti, panginten pas gaya pasar, tetep kita siji langkah ahead saka manufaktur liyane. Iki digawe saka bahan mentah sing wis diuji dening inspektur QC kita. Kanthi ngolah bahan kasebut kanthi teknologi sing luwih apik, kita mesthekake prodhuk kasebut nduweni akeh kaluwihan .WENDA bakal nggawa penak lan keuntungan kanggo para pelanggan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000HSuhu kerja (℃):-20-40
    dawa:3m, 4m, utawa ngaturJeneng Liburan:Natal
    Gaya:Lampu led dekorasi ruanganLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:Lampu tali sabuk E14Bahan kawat:Kabel karet
    Warna kabel:Kabel putihSoket:E14
    Jarak:20cm, 25cm, utawa ngaturWarna Led:kelip-kelip warna-warni
    Efikasi Luminous (lm/w):20

    Ningbo Pabrik Harga Terbaru Luar Ruangan Festoon Lampu Bohlam String 5 M 10 M Disambungkan Tahan Air E14 Sabuk Berkedip Lampu String LED

     

    Panuku Umpan Balik

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14W06

    Jeneng barang:

    E14 led pepaya bohlam lampu tali sabuk putih anget

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    Ireng, Putih

    Ukuran kawat:

    H05RN-F 2*1.0mm2 karo plug 1.5m

    Tegangan Input:

    220-240V

    Daya Output:

    Max 15w kanggo saben soket

    dawa:

    3m / 15 bolam, 4m / 20 bolam, (bisa disambungake)

    Jarak:

    20 cm

    Soket:

    Soket E14 kanthi bohlam warna-warni T25

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Kelip-kelip warna-warni

    Packaging:

    20 set/ctn

    Ukuran karton:

    52*26*48cm/ctn

    Bobot reged:

    18kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci
    Cocokake Kabel Ireng 

     

    Lampu E14 sing gegandhengan

     

    Produk Utama
     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 1 pcs/kotak batin, 20 pcs/karton
    karton ukuran: 52*26*48 cm
    Bobot reged: 18kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    Sertifikasi

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect