loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air 1
5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air 2
5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air 3
5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air 4
5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air 5
5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air 6
5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air 7
5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air 1
5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air 2
5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air 3
5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air 4
5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air 5
5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air 6
5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air 7

5M Komersial Komersial Dipimpin Rantai Lampu Teras Teras Putih Anget Lampu Rantai Filamen E14 Tahan Air

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Sawise pirang-pirang wulan kerja pangembangan sing murka nanging migunani, WENDA wis sukses banget kanggo nglakokake 5M Komersial sing bisa disambungake rantai lampu led ruangan komersial lampu senar teras putih sing tahan banyu E14 lampu rantai filamen. Prodhuk diwenehake karo macem-macem fitur lan macem-macem aplikasi. Iki dirancang saka kabutuhan pelanggan. WENDA bakal terus kerja keras kanggo nambah kemampuan kita ing kekuatan R&D lan teknologi amarga padha dadi daya saing inti perusahaan kita. We Yahoo kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk paling marem lan biaya-efektif kanthi lengkap efforts .

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-50Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000dawa:5m / 20 bolam
    Jeneng Liburan:NatalGaya:lampu festoon
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitjeneng item:E14 filamen lampu string putih anget
    Bahan kawat:Kawat karetWarna kawat:Putih
    Jumlah bohlam:5m / 20 bolamLampu bohlam:Cetha
    Tegangan output:24vDisambungake:Bisa disambungake
    Jarak bohlam:25cmEfikasi Luminous (lm/w):20

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14W05

    Jeneng barang:

    E14 kabel ireng dipimpin lampu string fialment 5m/20 bolam

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    ireng

    Ukuran kawat:

    3 kabel H03RN-F 1*0.5mm2 lan 1.5m Au utawa plug EU 

    Tegangan Input:

    220-240V

    Tegangan Output / Daya:

    24V/3.5W

    dawa:

    5m / 20 bolam (bisa disambungake)

    Jarak:

    25cm

    Soket :

    E14 nduwèni tembaga

    Tipe Led:

    filamen sing dipimpin

    Warna sing dipancarake:

    putih anget 

    Packaging:

    20 set/ctn

    Ukuran karton:

    46*26*62.5cm/ctn 

    Bobot reged:

    20 kg

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44, IP65

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

    Related Led String Lampu

    Lampu E14 sing gegandhengan

     

    Panuku Umpan Balik

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pangiriman

     

    Packing: 1 pcs/kotak batin, 10 pcs/karton 
    karton ukuran: 46*26*62.5 cm
    Bobot reged: 18-21kgs / ctn
    Kothak warna / kothak kado 
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
    Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    FAQ

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect