loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor 1
Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor 2
Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor 3
Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor 4
Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor 5
Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor 6
Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor 7
Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor 1
Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor 2
Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor 3
Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor 4
Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor 5
Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor 6
Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor 7

Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanthi kawruh pasar kiat, kita wis bisa kanggo nyedhiyani kualitas paling luweh bahan baku PC E14 E27 B22 snowfall dipimpin meteor shower tabung cahya SMD 100cm 50cm 30cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor. Teknologi biasane diadopsi kanggo desain lan Manufaktur produk. Kanthi gati kanggo serviceability lan kepraktisan, bahan baku PC E14 E27 B22 snowfall dipimpin meteor shower tabung cahya SMD 100cm 50cm 30cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor bisa umum katon ing lapangan ( s) saka cahya Holiday Liyane. Looking kanggo mangsa, bahan baku PC E14 E27 B22 snowfall mimpin meteor padusan tabung cahya SMD 100cm 50cm 30cm outdoor Xmas mimpin lampu meteor bakal terus tindakake rute inovasi sawijining, lan terus introduce talents dhuwur-tech minangka support intelektual, lan usaha. kanggo nggayuh tujuan dadi perusahaan kelas donya.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    dawa:30cm, 50cm, 100cmJeneng Liburan:Natal
    Gaya:Lampu saljuLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:snowfall mimpin cahya meteorBahan:PC
    Led typa:SMD2835Jumlah LED:48 LED / 30cm, 96 LED / 50cm, 120 LED / 100cm
    ukuran:Dhiameter 30 mmSertifikasi:CE, ROHS
    jeneng produk:E27 Snowfall Light Natal Outdoor Mini Led Meteor Rain Tube Lightsdhasar:E14 E27 B22
    Efikasi Luminous (lm/w):40

    Bahan baku PC E14 E27 B22 salju led meteor shower tabung lampu SMD 100 cm 50 cm 30 cm outdoor Xmas dipimpin lampu meteor

    Panuku Umpan Balik

     

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-MT01

    Jeneng barang:

    Lampu meteor salju sing dipimpin (wadah E14 E27 B22)

    Bahan:

    Tabung PC sing cetha

    Dawane lan Ukuran:

    30cm, 50cm, 100cm kanthi diameter 30mm

    Jumlah Led / tabung:

    48pcs / 30cm, 96pcs / 50cm, 120pcs / 100cm

    Tipe Led:

    SMD2835 mimpin pindho

    Warna sing dipancarake:

    Putih kadhemen: 5000-6500k

    Tegangan Input lan Daya:

    AC220-240V/0-5w

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    300 pcs

    Packaging:

    Dikempalken ing karton

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

     

    Related Lampu Led

     

     

     

    Sertifikasi

     

     

     

    Kemasan& Pangiriman

    Rincian Kemasan

    66 pcs dikemas ing karton, karton ukuran 53.5*35.5*19 cm
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung  
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
    * Port pengiriman: NINGBO / SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect