loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44 1
5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44 2
5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44 3
5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44 4
5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44 5
5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44 6
5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44 7
5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44 1
5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44 2
5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44 3
5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44 4
5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44 5
5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44 6
5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44 7

5M 10M PVC kabel E14 strings lampu sabuk E14 festoon string lighting IP44

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Sawise dangu pembangunan, WENDA wis kasil dibukak 5M 10M PVC kabel E14 strings sabuk lampu E14 festoon string lampu IP44. Dibandhingake karo Zhejiang liyane, produk China ing pasar, WENDA bisa stabil banget lan tahan suwe nalika ditrapake ing lapangan lampu Liburan Liyane. WENDA arep kanggo klumpukne liyane talents industri amarga kawicaksanan wong mimpin sumber kanggo kita kanggo advance maju. We rencana kanggo nyedhiakke jumlah gedhe saka dhuwit kanggo pangembangan produk lan nganyarke teknologi. Apa maneh, kita kepengin dadi perusahaan sing duwe pengaruh ing pasar global.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    dawa:3M, 5M, 10M, SESUAIKANJeneng Liburan:Natal
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:Lampu senar E14Bahan kawat:Kawat karet
    Warna kawat:irengTipe Bohlam:E14
    Tegangan output:24vDisambungake:ya wis
    Jarak bohlam:50cm, utawa disesuaikan

    Deskripsi Produk

      

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14W07

    Jeneng barang:

    Lampu senar E14

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    ireng

    Ukuran kawat:

    H05RN-F 2*1.0mm2 karo plug 1.5m

    Tegangan Input:

    AC220-240V, 50Hz

    Tegangan Output:

    AC/DC24V

    dawa:

    5M, 10M, UTAWA, dawa selaras

    Jarak:

    50cm, 100cm

    Soket:

    E14 soket tembaga 

    Gaya bohlam:

    E14 led bohlam

    Warna sing dipancarake:

    Abang, Ijo, Biru, Kuning, Putih, Warm White

    Packaging:

    20 set/ctn

    Ukuran karton:

    52*26*48cm/ctn

    Bobot reged:

    18kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci
    Lampu E14 sing gegandhengan

     

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect