loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 1
220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 2
220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 3
220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 4
220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 5
220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 6
220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 7
220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 1
220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 2
220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 3
220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 4
220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 5
220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 6
220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 7

220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Kita nggunakake bahan mentah sing dijamin sing dituku kanggo vendor sing dipercaya kanggo njamin kualitas produk iki.
    220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 8

    FAQ

    1. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Kanthi upaya para desainer sing apik, lampu festoon LED Ce/rohs 220v 1w G45 Globe bolam golf e27 b22 putih anget dipimpin lampu bohlam kanggo dekorasi pesta nduweni gaya unik ing wangun lan penampilan. Teknologi canggih mbantu kita njamin lampu festoon LED Ce / rohs 220v 1w G45 Globe bolam golf e27 b22 putih anget kanggo kualitas dekorasi pesta, nambah efisiensi manufaktur, lan nyuda input tenaga kerja. Wis akeh nggunakake ing lapangan (s) saka LED Bulbs. Ce/rohs LED festoon lights 220v 1w G45 Globe golf bulbs e27 b22 warm white led light bulb kanggo dekorasi pesta, minangka salah sawijining produk paling apik lan paling anyar, pantes digatekake lan ditampilake ing saindenging jagad.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B03Aplikasi:lampu dekorasi natal outdoor
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe Dasar:E27/B22/E14
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-60Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Lampu globe G45 KabSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:G45 globe SMD 12 led bohlamTipe Led:SMD2835
    Warna bohlam:cethaukuran:Dhiameter 45 * 70 mm
    Rating IP:IP44Garansi:2 taun
    Warna Tem:2700-3000kdaya:1.2w
    jeneng produk:G45 Globe Plastik E 27 B 22 Bohlam E27 Jagung Putih Anget Bohlam Lampu Led


    Ce/rohs LED festoon lampu 220 v 1 w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G45B003

    Jeneng barang:

    Bohlam G45 anget putih 12 led

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    220V/1.2W

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E14 E27 B22

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    SMD2835/12 Led

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k), Putih dingin (6000-6500k)

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-20--+40℃)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat Waterproof:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 9220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 11220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 13220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 15220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 17220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 19

    Aplikasi

     220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 21

    220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 23

    220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 25

    220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 27

    220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 29

    Kemasan& Pengiriman

    Packaging: 25 pcs/kotak batin, 250 pcs/karton/52*26*40 cm/9kgs

    Pangiriman: dening segara, dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

    220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 31

    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    220v 1w G45 Globe bola golf e27 b22 putih hangat dipimpin bola lampu untuk dekorasi pesta produsen 33

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect