loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 8  

    Kaluwihan Perusahaan

    Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 9

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.

    Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 10

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 11

    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 12

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Sertifikasi lan Paten

    Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 13
    Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 14

    Ing sasi kepungkur, WENDA wis pengabdian kanggo desain serius lan pangembangan inovatif produk anyar. Iki resmi disebut Custom dawa 0.5m 1m 2m E27 pendant lampholder kawat karet PVC IP44 E27 nduwèni dropper lan Rilis kanggo pasar wiwit dina. Liwat aplikasi teknologi, WENDA wis nguwasani cara sing paling efisien lan ngirit tenaga kerja kanggo ngasilake produk kasebut. Thanks kanggo macem-macem karakteristik sing wis diuji dening inspektur QC kita, WENDA nduweni aplikasi sing wiyar ing macem-macem lapangan utamane kalebu Hot sade Top 10. We terus yakin manawa aplikasi sing wiyar saka produk bakal nyurung industri berkembang lan maju kanthi cepet. .

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44, IP44Tegangan Input (V):220v
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):50Fluks Luminous Lampu (lm):40-80
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    dawa:0,5m, 1m, 1,5mJeneng Liburan:Natal, Pesta, Pernikahan
    Gaya:lampu sabukLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000
    Jeneng barang:kabel karet E27 wadhah lampuBahan:Kabel Karet Kab
    Warna kawat:Ireng, putihSoket:E27
    Ukuran kabel:2*0.75mm2


     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E27W

    Jeneng barang:

    kabel wadhah lampu E27 

    Bahan:

    karetkab

    Warna kawat:

    Ireng, putih

    ukuran:

    Kabel VDE H05RNH2-F 2*0.75mm2/2X1.0mm2

    dawa:

    0.5m, 1m, 1.5m utawa dawa selaras,

    Soket:

    E27

    Tegangan / Watt:

    AC 220-240V / Max 15w

    Garansi:

    2 taun

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 15Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 17Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 19Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 21Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 23Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 25Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 27Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 29Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 31Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 33Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 35

     

    Gegandhengan E27 Lamps

     

    Sertifikasi

    Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 38

     

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packaging: Dikemas ing karton
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai


    Aliran Produksi

    Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 40 

    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

    Kualitas 25CM 50CM 100CM LAMPU DROP ES FOR BLACK FESTOON E27 Produsen | Wenda Deco 42 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect