loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44 1
Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44 2
Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44 3
Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44 4
Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44 5
Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44 6
Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44 7
Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44 1
Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44 2
Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44 3
Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44 4
Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44 5
Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44 6
Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44 7

Dekorasi Luar Ruangan Lampu Led 14v 24v Pepaya E14 Bohlam Led Lampadina 3 LED Lampu Lilin Lampu dan Desain Sirkuit Plastik IP44

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Wiwit ngadeg, WENDA tansah nguatake ijol-ijolan lan kerjasama karo perusahaan domestik lan manca sing luar biasa. Kanthi nangkep titik nyeri pelanggan kanthi akurat, Lampu Led Dekorasi Luar Ruangan 14v 24v Papaya E14 Led Bulb Lampadina 3leds Lampu Lilin lan Desain Sirkuit Plastik IP44 sing dikembangake dening kita wis didhukung lan dipuji dening mayoritas pelanggan ing pasar. Saiki, WENDA isih dadi perusahaan sing berkembang kanthi ambisi sing kuat kanggo dadi salah sawijining perusahaan sing paling kompetitif ing pasar. Kita bakal terus riset lan ngembangaken teknologi anyar kanggo lair saka produk anyar. Uga, kita bakal nangkep ombak larang regane mbukak lan reformasi kanggo narik kawigaten pelanggan ing saindenging jagad.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-E14B01Aplikasi:Taman Tema
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe Dasar:E14
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):12v 14v 24v
    Fluks Luminous Lampu (lm):20Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Lampu LilinSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Bahan:Aluminium + plastikukuran:18*48 mm
    Rating IP:IP44Watt:0.18w, 0.5w
    Chip LED:3 LEDDianggo:Dekorasi ruangan

    Presentasi produk
    Deskripsi Produk
    Aplikasi
    Dekorasi njero ruangan ruangan kanggo liburan
    Item No
    SZ-E14B01
    Jeneng produk
    E14 pepaya led lamp
    Bahan
    Plastik + Aluminium
    Tegangan/daya
    12V-14V / 0.18W, 24V / 0.5W
    Sing duwe
    E14
    Ukuran Bulb
    18*48 mm
    Tipe Led

    DIP/3 led
    Warna Bulb
    Bening, Biru, Abang, Ijo, Kuning, Ungu
    Emiting werna

    Warm white, putih, biru, abang, ijo, kuning, ungu
    Gambar rinci
    Tutup plastik tahan kejut kanthi wadhah tembaga utawa aluminium E14
    Lampu internal kanthi 3 led DIP 
    Moistureproof, Waterproof, Fire retardant
    Cocokake E14 Kabel 
    Lampu senar kabel E14 ireng
    E14 bolam warna-warni lampu senar 5m 20 bolam
    Waterproof IP44, Tegangan rendah, Bisa Disambungake
    Lampu senar E14 kabel putih
    E14 bolam warna-warni lampu senar 5m 20 bolam
    Waterproof IP44, Tegangan rendah, Bisa Disambungake
    Kabel ireng E14 senar lampu karo  ring anti banyu
    E14 bolam warna-warni lampu senar 5m 20 bolam
    Waterproof IP44, Tegangan rendah, Bisa Disambungake
    Kabel ireng E14 senar lampu karo   ring anti banyu
    E14 bolam putih string lampu 5m 20botol
    Waterproof IP44, Tegangan rendah, Bisa Disambungake
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Jumlah PCS/CTN
    Ukuran karton/CM
    Bobot reged KGS/CTN
    Wektu Pangiriman
    Pelabuhan Pangiriman
    Cara Pengiriman
    1000PCS
    1000 PCS / CTN
    35*25*25CM
    9KGS/CTN
    Adhedhasar jumlah
    Ningbo, Shanghai, Shenzhen
    Kanthi segara, udara lan ekspres
    Sertifikat
    Kabeh produk kita disetujoni sertifikasi CE / ROHS
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka pemasok lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas dhuwur lan tahan banyu IP65 / IP44 sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia.
    Kita uga welcome OEM&pesenan ODM. Apa milih produk acurrent saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan.
    Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.
    We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ing
    basis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect