loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 1
Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 2
Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 3
Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 4
Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 5
Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 6
Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 7
Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 1
Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 2
Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 3
Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 4
Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 5
Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 6
Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 7

Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Produksi Wenda Deco wis tundhuk karo standar internasional. Diprodhuksi ing pengawasan produk lan protokol kontrol kualitas sing terus ditingkatake adhedhasar standar internasional paling anyar lan paling relevan babagan industri kasebut.
    Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    3. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Teknologi canggih sing dikenalake lan dianyari kanggo produksi produk sing luwih efisien lan stabil. Fungsine sampurna ing skenario aplikasi lampu Natal. Lampu Tabung Meteor Salju Luar Ruangan 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Lampu udan kasedhiya ing macem-macem spesifikasi. Dhukungan para pelanggan sing ndadekake kita terus maju. WENDA bakal tetep nyedhiyakake produk lan layanan profesional sing berkualitas tinggi kaya biasane kanggo para pelanggan. Kajaba iku, bakat minangka pilar inti perusahaan. Kita bakal ngatur latihan reguler ing staf kita kanggo nambah katrampilan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Suhu Warna (CCT):4100K (Putih Netral)Rating IP:IP44
    Tegangan Input (V):220Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):60
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    dawa:30cm, 50cm, 100cmJeneng Liburan:Natal
    Gaya:Lampu saljuLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:snowfall mimpin cahya meteorBahan:PC
    Tipe Led:SMD2835Jumlah LED:48 LED / 30cm, 96 LED / 50cm, 120 LED / 100cm
    ukuran:Dhiameter 30 mmSertifikasi:CE, ROHS
    dhasar:E14 E27 B22


    Natal dekoratif 220 v dipimpin lampu meteor shower 30 cm 50 cm E14 E27 luar berkedip salju salju tabung lampu B22 hujan meteor

    Panuku Umpan Balik

    Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 9Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 11 

    Aplikasi

     Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 13Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 15

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-MT01

    Jeneng barang:

    Lampu meteor salju sing dipimpin (wadah E14 E27 B22)

    Bahan:

    Tabung PC sing cetha

    Dawane lan Ukuran:

    30cm, 50cm, 100cm kanthi diameter 30mm

    Jumlah Led / tabung:

    48pcs / 30cm, 96pcs / 50cm, 120pcs / 100cm

    Tipe Led:

    SMD2835 mimpin pindho

    Warna sing dipancarake:

    Putih kadhemen: 5000-6500k

    Tegangan Input lan Daya:

    AC220-240V/0-5w

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    300 pcs

    Packaging:

    Dikempalken ing karton

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

    Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 17Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 19Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 21

    Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 23Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 25Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 27

    Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 29

     

    Cocokake Kabel

    Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 31

     

    Related Lampu Led

     

     

     

    Sertifikasi

    Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 34 

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Rincian Kemasan

    • 66 pcs dikemas ing karton, karton ukuran 53.5*35.5*19 cm
      (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung  
      (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
      * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
      * Port pengiriman: NINGBO / SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex

     



    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

    Paling apik 30cm 50cm Natal Led Meteor Shower Light Waterfall Rain Lights Company - Wenda Deco 36 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect