loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung 1
Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung 2
Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung 3
Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung 4
Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung 5
Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung 6
Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung 7
Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung 1
Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung 2
Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung 3
Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung 4
Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung 5
Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung 6
Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung 7

Kabel Karet Cina Lampu Gantung Luar Ruangan 10m E27 Sabuk Lampu Ip65 Lampu Gantung

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis dadi salah sawijining pimpinan industri amarga nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo para klien lan bisa uga perusahaan bisa entuk kemajuan sing luwih gedhe ing mangsa ngarep. The China Rubber Cable Outdoor Festoon Lighting 10m E27 Belt Lights Ip65 Hanging Light sing diluncurake dening perusahaan digawe nggunakake teknologi canggih perusahaan sing mentas dikembangake, sing ngrampungake titik nyeri industri sing wis suwe. WENDA tanpa henti ngupayakake inovasi lan owah-owahan, ngarep-arep bisa mimpin pangembangan industri lan nambah produk lan layanan kanthi cara sing unik. Kita setya dadi salah sawijining perusahaan paling apik ing pasar.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda E27 belt light
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220v
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:10m
    Jeneng Liburan:Natal, HalloweenGaya:lampu tali sabuk
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, pangukuran OnsiteJeneng barang:Lampu senar sabuk bunder E27 10m
    Bahan:Kabel Karet KabWarna kabel:ireng
    Soket qty:20 pcsJarak soket:50cm, nampa ngatur
    Warna LED:Kabeh jinis lan werna kasedhiyaukuran:H05RN-F 2*1mm2
    Soket:E27Cathetan:Bisa disambungake
    Efikasi Luminous (lm/w):40

    China Superior Supplier Kabel Karet outdoor hanging festoon lighting E27 socket 10m belt lights IP65

     

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-RW01 RTS

    Jeneng barang:

    Lampu tali sabuk bulat E27 10m 20Soket (ora kalebu bohlam)

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna Kabel:

    ireng

    Ukuran Kabel:

    H05RN-F 2*1.0mm2 (karo plug 1.5m)

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    Max 15w kanggo saben soket

    dawa:

    10m / 20 Soket

    Jarak:

    50 cm

    Soket:

    E27 Base

    Tipe Led:

    kabeh werna kasedhiya

    Disambungake:

    disambungake 100sets

    Packaging:

    10 set/ctn

    Ukuran karton:

    48*38*40cm/ctn

    Bobot reged:

    21 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1 set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

     

     

    Sertifikasi

     

    Produk Utama
     

     

    Kemasan& Pangiriman

    Rincian Kemasan

    Kothak warna / kothak kado 
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
    * Port pengiriman: NINGBO/SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex
    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect