loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights 1
WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights 2
WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights 3
WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights 4
WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights 5
WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights 6
WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights 7
WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights 1
WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights 2
WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights 3
WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights 4
WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights 5
WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights 6
WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights 7

WENDA - Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white Festoon lights

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Nggunakake teknologi ndadekake proses manufaktur dadi lancar lan efisien. Kanthi gati kanggo kaluwihan produk, produk kasebut bisa ditemokake kanthi akeh ing lapangan Pangiriman Cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bohlam putih anget. Teknologi minangka daya saing inti perusahaan. Wiwit diadegaké, kita wis riset lan ngembangaken teknologi tingkat dhuwur kanggo mesthekake Highly efisien Manufaktur process.It kalebu sawetara saka sudhut lan umume katon ing lapangan aplikasi (s) saka LED Bulbs. Kanggo nggawe kita terus berkembang ing dasawarsa sabanjure lan sabanjure, kita kudu fokus kanggo ningkatake kemampuan teknologi lan ngumpulake luwih akeh bakat ing industri. Kanthi upaya lengkap, WENDA percaya yen kita bakal tetep ndhisiki pesaing liyane ing mangsa ngarep.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B01 230v g45 bohlamAplikasi:Lampu dekorasi ruangan
    Bahan Body Lampu:PCTipe dhasar:E27/B22
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-50Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:GLOBESertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:B22/E27 G45 bohlam 6 mimpinTipe Led:DIP/6 LED
    dhasar:E27/B22/E14Warna Led / limang warna:biru, pink, ijo, kuning, putih, warm white
    Suhu Warna:w: 2700-3000K / w: 6000-6500kWarna bohlam:cetha
    Garansi:2 taunTegangan/Daya:230v/1w,24v/1w
    Efikasi Luminous (lm/w):40

    Pangiriman cepet 2200k 2400k 2700k led e27 globe bulb 24v 230v 1w G45 plastik E27 bulb warm white

     

    Panuku Umpan Balik

     

    Aplikasi

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G45B01

    Jeneng barang:

    E27 bohlam 6led lampu G45

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    24v/1w,230v/1w

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27 

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    DIP/6 Led

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k)

    Lumen:

    40 Lum

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat Waterproof:

    IP44

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

     

     

    Cocokake Kabel 

     

     

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packaging: 25 pcs/kotak batin, 250 pcs/karton/52*26*40 cm/9kgs

    Pangiriman: dening segara, dening udhara, dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

    Sertifikasi

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect