loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10 1
WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10 2
WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10 3
WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10 4
WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10 5
WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10 6
WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10 7
WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10 1
WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10 2
WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10 3
WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10 4
WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10 5
WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10 6
WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10 7

WENDA - 30 Cm 50 Cm RGB Warna Berubah LED Icicle Meteor Light 50 Cm Meteor Shower Lampu Natal Terlaris Top 10

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Daya saing inti saka perusahaan yaiku kemampuan ing riset lan pangembangan.WENDA, minangka perusahaan sing didorong teknologi, wis ngupayakake maju kanggo ningkatake kemampuan R&D kita lan sukses ngembangake 30CM 50CM RGB Warna ngganti led es meteor light 50cm meteor shower lampu natal. Lampu Natal Sawise nganalisa dinamika industri lan riset pangembangan pasar, kita mesthekake WENDA duwe kaluwihan ing tampilan lan kinerja. Iki dirancang kanthi struktur lan tampilan sing unik, saengga bisa narik kawigaten para pelanggan potensial. Kajaba iku, fitur saka 30CM 50CM RGB Warna ngganti led icicle meteor light 50cm meteor shower lampu natal ndadekake luwih terkenal.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Rating IP:ip44
    Tegangan Input (V):20Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):50
    Fluks Luminous Lampu (lm):35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    Indeks Rendering Warna (Ra):70dawa:30cm, 50cm, 50cm, 60cm, 80cm
    Jeneng Liburan:NatalLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit, Instalasi Proyek
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000
    jeneng item:Lampu Meteor Led KabJumlah LED:24 led, 48 led, 72 led
    Warna LED:Putih, Warm White, abang, ijo, biru Warna-warnisumber daya:8w
    Aplikasi:Dekorasi njaba

    Deskripsi Produk
    Aplikasi: Dekorasi ruangan kanggo wit, lan njero ruangan kanggo Bar, Pesta lan Taman
    Jeneng produk
    Lampu Meteor Led Kab 
    Bahan
    tabung PC
    Dawane kawat
    3m
    Spasi tabung
    30 cm
    Dawane tabung
    10 pcs: 30cm, 50cm, 80cm
    Dhiameter saka tabung
    10 mm
    Tegangan input
    AC85-265
    Penyetor output
    DC7V/8W
    Jinis
    Air terjun meteor
    Jumlah Led
    30cm/24led, 50cm/54led
    warna
    Warm white, putih, abang, biru, ijo,
    mawarni-warni
    Fungsi
    anti banyu IP65,  Bisa disambungake
    Presentasi produk
    Gambar rinci





    Led lampu meteor
    Akeh warna:
    putih anget, putih, abang, biru, ijo, abang



    Chip IC sing dioptimalake, 
    SMD2835
    rencana diwasa kanggo pirang-pirang taun, 
    stabilitas long-term lan kekiatan




    Clear wire PC TUBE 
    tahan dingin, 
    tahan suhu dhuwur,
    Tahan luntur, ora gampang rusak, 
    Kabel daya berkualitas tinggi kanggo njamin keamanan saiki




    Saben lampu ditandhani kanthi informasi produk, daya lan watt sing jelas



    manik lampu chip sisi ganda, 
    padhang dhuwur LED, 
    kurang cahya rusak, 
    urip layanan dawa





    PC papan sirkuit pindho sisi, 
    konduktivitas kuwat,
    kualitas stabil, 
    kinerja safety dhuwur




    Desain disegel, operasi prasaja, 
    anti banyu apik, 
    nyegah banyu udan saka infiltrasi lan nyebabake short circuit









    Lem cangkang aluminium ngisi sumber daya nyopir anti banyu, 
    perawatan ngisi lem jero sing disegel kanthi lengkap






    Dawane kabel yaiku 3m 
    kanthi jarak tabung 30cm
    10 pcs/unit







    Gaya telung tabung:
    30cm / 24 led
    50cm / 48 led
    80cm / 72 led






    Akeh gaya plug daya 
    Packing&Pengiriman
    daya
    Jumlah lampu
    MOQ
    Packing
    Pengiriman
    8w
    10 pc lampu
    100PCS
    35 pcs/ctn
    Miturut udhara, kanthi ndeleng, kanthi nyata
    Sertifikat Produk sing gegandhengan Pambuka perusahaan Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, Minangka profesional 10 taun pengalaman ekspor lan supplier cahya ruangan karakteristik. 1.We nawakake sawetara 1) Lampu sabuk pengikat, 2) Led deco bolam, 3) Lampu sorot, 4) Lampu Natal, 5) Lampu dekorasi ruangan lan njero ruangan, 6) Dhukungan OEM& pesenan ODM. 2. We dumunung ing Kutha Ningbo karo akses port transportasi trep. 3. Peralatan produksi lan kapasitas pasokan. 4.Prodhuksi kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo 1) Negara-negara Eropa (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), 2) Australia&Selandia Anyar, 3) Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia. 5.Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS Disetujui, Kita Pemasok Diverifikasi. 6. Jaminan Kualitas: Ndhukung bali tanpa syarat Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect