loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light 1
WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light 2
WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light 3
WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light 4
WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light 5
WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light 6
WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light 7
WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light 1
WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light 2
WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light 3
WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light 4
WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light 5
WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light 6
WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light 7

WENDA - Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m E14 String light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA dianggep minangka manufaktur lan nyediakake lampu led outdoor waterproof e14 soket kabel festoon belt lights 5m sing diprodhuksi nggunakake bahan kualitas sing paling dhuwur. Sawise Outdoor led string waterproof e14 holiday cable socket festoon belt lights 5m diluncurake, kita nampa umpan balik sing apik, lan para pelanggan percaya yen jinis produk iki bisa nyukupi kabutuhan dhewe. Thanks kanggo macem-macem karakteristik sing wis diuji dening inspektur QC kita, WENDA nduweni aplikasi sing wiyar ing macem-macem lapangan utamane kalebu E14 String light.We duwe kapercayan sing kuat yen aplikasi produk sing akeh bakal nyurung industri berkembang lan maju kanthi cepet.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    dawa:5m / 20 bolamJeneng Liburan:Natal
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:Lampu tali sabuk E14 5m/10 bolamBahan kawat:Kawat karet
    Warna kawat:irengJumlah bohlam:5m / 10 bolam
    Soket:E14 nduwèniDisambungake:Bisa disambungake
    Jarak bohlam:50 cmSertifikat:CE, ROHS
    jeneng produk:E14 Soket Festoon Lampu

    Deskripsi Produk

      

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14W07

    Jeneng barang:

    Lampu tali sabuk E14 5m / 10 bolam

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    ireng

    Ukuran kawat:

    H05RN-F 2*0.75mm2 karo plug 1.5m

    Tegangan Input:

    220-240V

    Daya Output:

    Max 15w kanggo saben soket

    dawa:

    5m / 10 bolam (bisa disambungake)

    Jarak:

    50 cm

    Soket:

    E14 nduwèni

    Cocokake bolam:

    G45 kaca filamen bohlam e14 holder

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k)

    Packaging:

    20 set/ctn

    Ukuran karton:

    52*26*48cm/ctn

    Bobot reged:

    18kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci
    Produk Utama
    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa duwe pesenan sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect