loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 1
Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 2
Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 3
Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 4
Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 5
Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 6
Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 7
Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 1
Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 2
Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 3
Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 4
Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 5
Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 6
Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 7

Outdoor Festoon Bulb Plastik G45 Led Light Bulb Warm White 40 Desain Lampu lan Sirkuit Bening -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Diprodhuksi kanthi teknologi paling anyar, Outdoor Festoon Bulb Plastic G45 Led Light Bulb Warm White 40 Lighting and Circuitry Design Clear -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 rangking paling dhuwur ing industri. Insinyur profesional kita nggunakake teknologi kanggo pangembangan produk.Produk bisa digunakake ing macem-macem aplikasi kaya Lampu LED sing mbutuhake kualitas sing dhuwur banget. Thanks kanggo desainer kreatif, Wenda nduweni tampilan sing dirancang kanggo nggayuh tren industri paling anyar. Nganggo bahan mentah sing dipercaya sing wis lulus tes inspektur QC, Outdoor Festoon Bulb Plastic G45 Led Light Bulb Warm White 40 Lighting and Circuitry Design Clear -20 - 40 E27 B22 kanggo Taman 80 nduweni kinerja sing bisa dipercaya.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B03Aplikasi:Lampu dekorasi ruangan
    Bahan Body Lampu:PCTipe dhasar:E27/B22/E14
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):230V
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Tipe:lampu festoon
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng barang:Bohlam plastik G45 smd
    Tipe Led:SMD2835Dudukan lampu:E27/B22
    Warna Led:Putih anget, putih dinginWarna bohlam:Cetha
    Suhu Warna:w:2700-3000K, cw:6000-6500kTegangan/Daya:230V/1.2W

    Outdoor festoon bohlam 230 v 2 w plastik putih hangat G45 dipimpin bohlam lampu e27 b22 kanggo taman

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Item No:

    SZ-G45B03

    Jeneng barang:

    Lampu globe G45 Kab 

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    230V/1.2W

    Warna bohlam lan dhasar:

    G45 bohlam bening  E27 B22 dhasar

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k), Putih dingin (6000-6500k)

    CRI (Ra>):

    80

    Garansi:

    2 taun

    MOQ:

    1000 pcs

    Packaging:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).

    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

     

     

     

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

    Panuku Umpan Balik

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect