loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10 1
WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10 2
WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10 3
WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10 4
WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10 5
WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10 6
WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10 7
WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10 1
WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10 2
WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10 3
WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10 4
WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10 5
WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10 6
WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10 7

WENDA - lampu sabuk karet tahan air Natal E27 sabuk string lampu e27 pemegang lampu luar ruangan festoon pesta string lampu Hot jual Top 10

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA tansah njunjung prinsip 'kauntungan pelengkap, entuk manfaat lan menang-menang', lan wis nggawe hubungan koperasi jangka panjang karo akeh perusahaan domestik lan manca sing kondhang. Karyawan kita trampil nggunakake alat lan teknologi kanggo nggawe lampu sabuk karet anti banyu Natal E27 lampu senar sabuk e27 wadhah lampu senar pesta festoon ruangan.Produk kasebut duwe macem-macem aplikasi sing akeh banget lan saiki akeh digunakake ing lapangan Lampu Liburan. (lawas). WENDA wis suwe kepengin dadi salah sawijining perusahaan sing duwe pengaruh ing industri kasebut. Saiki, kita sibuk ningkatake kemampuan kita ing manufaktur produk, lan ngumpulake bakat utamane bakat teknis kanggo ngembangake teknologi inti kita dhewe.

    Garansi (Taun):1-TaunLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    dawa:10mJeneng Liburan:Natal
    Suhu kerja (℃):-20-40Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220Rating IP:ip44
    warna:Kawat irengJeneng produk:Natal E27 lampu sabuk ruangan festoon party string belt lighting
    dawa:10mwadhah lampu:20 pcs
    kawat:karetAplikasi:Dekorasi njaba
    Bahan:PlastikGaransi:2 taun
    Sertifikat:CE ROHSPacking:Karton

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-FW03

    Jeneng barang:

    E27 B22 Lampu tali sabuk datar 100m

    Bahan:

    karetkab

    Warna kawat:

    ireng Kawat

    ukuran:

    Kabel VDE H05RNH2-F 2*1.5mm2 karo 1.5m AU EU-Plug

    dawa:

    100m (100soket , 200 soket, 300 soket)

    Jarak:

    30cm, 50cm, 100cm

    Tipe soket :

    B22/E27

    Tegangan

    220-240v

    daya:

    Max 15w/25w kanggo saben soket

    Packaging:

    1 set/ctn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44,IP65

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

    Sertifikasi

     

    Produk Utama
     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 10 pcs/karton
    karton ukuran: 48*38*40 cm
    Bobot reged: 18kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    Aliran Produksi

     

    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect