loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu 1
Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu 2
Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu 3
Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu 4
Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu 5
Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu 6
Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu 7
Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu 1
Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu 2
Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu 3
Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu 4
Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu 5
Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu 6
Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu 7

Iklan 220v Pencahayaan Liburan 100m Ningbo Led String Lampu Luar Ruangan Terhubung E27 B22 Tahan Air Led Festoon Belt Lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis nggawe kemajuan gedhe ing pangembangan roducts. Ad 220v Holiday Lighting 100m Ningbo Led String Lights Outdoor Connectable E27 B22 Waterproof Led Festoon Belt Lights minangka produk perusahaan kita sing digawe kanthi teknologi canggih. Lampu Liburan liyane wis ngliwati seri sistem jaminan kualitas internasional lan sertifikasi keamanan produk. Kanggo nggawe kita terus berkembang ing dasawarsa sabanjure lan sabanjure, kita kudu fokus kanggo ningkatake kemampuan teknologi lan ngumpulake luwih akeh bakat ing industri. Kanthi upaya lengkap, WENDA percaya yen kita bakal tetep ndhisiki pesaing liyane ing mangsa ngarep.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44, IP65Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-90Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-25-45dawa:10m
    Jeneng Liburan:NatalGaya:lampu festoon
    jeneng item:Lampu senar sabuk bunder ireng E27Bahan:Kabel karet
    Warna kabel:irengSoket qty:10m / 20pcs
    Dasar soket:E27Ukuran kabel:H05RN-F 2 * 1,0mm2 karo 1,5m EU / AU-plug
    Jarak:50 cmCathetan:Bisa disambungake
    jeneng produk:Dekorasi Outdoor Led String Lights Festoon Lighting Kabel E27

    Deskripsi Produk

      

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-RW01

    Jeneng barang:

    E27 B22 lampu tali sabuk bundar 10m 20Soket (ora kalebu bohlam)

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna Kabel:

    ireng

    Ukuran Kabel:

    H05RN-F 2*1.0mm2 (karo 1.5m  eu/au-plug)

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    Max 15w kanggo saben soket

    dawa:

    10m / 20 Soket

    Jarak:

    50 cm

    Soket:

    E27 Base

    Tipe Led:

    kabeh werna kasedhiya

    Disambungake:

    disambungake 100sets

    Packaging:

    10 set/ctn

    Ukuran karton:

    48*38*40cm/ctn

    Bobot reged:

    21 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1 set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

     

    Panuku Umpan Balik

     

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect