loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening 1
Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening 2
Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening 3
Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening 4
Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening 5
Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening 6
Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening 7
Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening 1
Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening 2
Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening 3
Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening 4
Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening 5
Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening 6
Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening 7

Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA njaga norma kualitas sing ketat kanggo nggawe pemasok China 220v anti banyu IP65 E27 B22 DIP lampu 1w G45 bolam PC sing dipimpin lampu bohlam sing jelas. WENDA nawakake standar layanan sing dhuwur bebarengan karo rega sing kompetitif. WENDA bakal nyedhiyakake layanan sing berkualitas, lan menehi pengalaman sing luwih apik kanggo para pelanggan. Kanthi cara iki, perusahaan bisa terus nguatake kekuwatane ing masa depan ing inovasi teknologi lan ngupayakake nggawe rantai ekologis produk lengkap.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B01 RTSAplikasi:Lampu dekorasi ruangan
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E27
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 40Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDJeneng barang:Lampu bohlam E27 G45 6 led
    Tipe Led:DIP/6 leddhasar:E27
    Warna Led / limang warna:putih angetSuhu Warna:w:2700-3000K
    Warna bohlam:cethaGaransi:2 taun
    daya:1w

    Cina pemasok 220 v waterproof IP65 E27 B22 DIP lampu 1 w G45 globe PC bola dipimpin lampu bohlam bening

    Aplikasi

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G45B01 RTS

    Jeneng barang:

    E27 bohlam 6led lampu G45

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    230V/1W

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27 

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    DIP/6 Led

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k)

    Lumen:

    40 Lum

    Garansi:

    2 taun

    Waterproof Rate:

    IP44

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

     

     

     

    Cocokake E27 Kabel 

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packaging: 25 pcs/kotak batin, 250 pcs/karton/52*26*40 cm/9kgs

    Pangiriman: dening segara utawa udhara, dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

     

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

    Sertifikasi

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect