loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu 1
WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu 2
WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu 3
WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu 4
WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu 5
WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu 6
WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu 7
WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu 1
WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu 2
WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu 3
WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu 4
WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu 5
WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu 6
WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu 7

WENDA - CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m Kabel Datar Sabuk lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Nggenepi teknologi ndadekake proses Manufaktur dadi lancar lan efisien. Kanthi gati kanggo kaluwihan produk, produk bisa digunakake digunakake ing lapangan (s) CE / Rohs Commercial nggunakake 2 * 1.5mm kabel ireng karet anti banyu IP65 garland putih e27 dipimpin sabuk lampu festoon ruangan 100m. Iki dirancang miturut standar nasional. WENDA wis darmabakti kanggo desain, R&D, manufaktur, lan nganyari WENDA. Muga-muga bisa gawe marem para pelanggan saka macem-macem lapangan, negara, lan wilayah kanthi menehi produk lan layanan profesional sing berkualitas. Yen sampeyan duwe pitakonan utawa masalah, hubungi kita sawayah-wayah liwat informasi kontak sing kadhaptar ing situs web kita.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:100mJeneng Liburan:Natal, Pesta, Pernikahan
    Gaya:lampu sabukLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:E27 Lampu senar kabel datar ireng 100mBahan:Kabel Karet Kab
    Warna kawat:Kabel irengDudukan lampu:E27/B22 (dasar lampu sing bisa dicopot)
    Soket:100 pcs, 200 pcs, 300 pcsJarak soket:30cm, 50cm, 100cm
    Disambungake:ya wisEfikasi Luminous (lm/w):40

    CE/Rohs Penggunaan Komersial 2*1.5mm karet kabel hitam tahan air IP65 garland putih e27 led belt outdoor festoon lighting 100m

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-FW03

    Jeneng barang:

    E27 B22 Lampu tali sabuk datar 100m

    Bahan:

    karetkab

    Warna kawat:

    ireng Kawat

    ukuran:

    Kabel VDE H05RNH2-F 2*1.5mm2 karo 1.5m AU EU-Plug

    dawa:

    100m (100 soket, 200 soket, 300soket)

    Jarak:

    30cm, 50cm, 100cm

    Tipe soket :

    B22/E27

    Tegangan

    220-240v

    daya:

    Max 15w/25w kanggo saben soket

    Packaging:

    1 set/ctn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44,IP65

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

    Gegandhengan E27 Lamps

     

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 1 set/karton
    karton ukuran: 48*38*40 cm
    Bobot reged: 18kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    Aliran Produksi

     

    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect