loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu 1
WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu 2
WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu 3
WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu 4
WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu 5
WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu 6
WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu 7
WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu 1
WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu 2
WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu 3
WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu 4
WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu 5
WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu 6
WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu 7

WENDA - Kabel ijo tahan banyu Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal Kabel Bulat Sabuk lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA gumantung ing taun klempakan technical lan industri pengalaman, organically nggabungke craftsmanship tradisional karo teknologi modern, kasil dikembangaké Waterproof kabel ijo Ip44 E27 mimpin tembaga lampu band mimpin senar lampu nduwèni lampu Kanggo Outdoor Holiday lan Dekorasi Natal. Kanthi kanthi tepat nangkep titik nyeri pelanggan, kabel ijo Waterproof Ip44 E27 sing dipimpin lampu tembaga sing dipimpin wadhah lampu lampu senar Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal sing dikembangake dening kita wis didhukung lan dipuji dening mayoritas pelanggan ing pasar. Ing masyarakat sing didorong teknologi iki, 2019 fokus kanggo ningkatake kekuwatan R&D lan terus ngembangake teknologi anyar supaya bisa nambah daya saing ing industri kasebut. Kita ngarahake dadi salah sawijining perusahaan sing unggul ing pasar.

    Panggonan Asal:zhejiang, chinaJeneng merek:wenda
    Aplikasi:Taman, njabaTipe barang:Cahya Strings
    Tegangan Input (V):220Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Sertifikasi:ce, RoHS, Saa
    Sumber cahya:LEDDhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000Jeneng produk:pita lampu tembaga sing dipimpin
    Warna kawat:irengBahan:karet
    dawa:5mnduwèni:10 pcs
    sumber daya:220v

    Tahan air Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal 

    Deskripsi Produk

     


    Bahan

    Kawat karet

    Tipe soket lampu

    E27

    Tegangan

    220V

    daya dirating

    15W

    dawa

    10m, cbisa disambungake, selaras ditampa

    Lampholders

    10, selaras ditampa

    Ruang soket lampu

    1m, disesuaikan ditampa

    Warna kawat

    ijo / ireng / putih

    MOQ

    50PCS

    IP Rate

    IP44

    Sertifikat

    CE.RoHS.SAA

    Kawat tembaga

    2*1.0mm2

    Aplikasi

    akulawang lan njaba ruangan Cnatal / Pernikahan / Pesta / Taman / Pub Dekorasi.

    Kemasan

    10 pcs/cnt

     

                                  

     

     

    Produk sing gegandhengan
     klik gambar kanggo ngetik

     

     

     

    Kemasan& Pengiriman
     
    Informasi Perusahaan

     

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect