loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya 1
WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya 2
WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya 3
WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya 4
WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya 5
WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya 6
WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya 7
WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya 1
WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya 2
WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya 3
WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya 4
WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya 5
WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya 6
WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya 7

WENDA - LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lampu Kanggo Patio Garden G45 String cahya

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Tansah nekanake babagan perbaikan riset lan pangembangan, WENDA pungkasane ngembangake Lampu LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lights Kanggo Taman Patio. Produk kanthi properti lan fitur sing luwih apik dijangkepi bakal mimpin tren industri kasebut. Kanthi inovasi teknologi sing terus-terusan, kita wis nguwasani teknologi inti lan paling maju ing industri kasebut, lan bakal nggunakake teknologi canggih kanggo ngasilake Lampu String Solar LED G50 Bulb Outdoor Kanggo Taman Patio, kanthi efektif ngrampungake titik-titik nyeri sing tansah ngganggu industri. Sawise standar produksi ilmiah lan majeng, kita wis kasil nggawe LED G50 Bulb Outdoor Solar String Lights Kanggo Patio Garden banget ing kinerja. Liwat tes kaping pirang-pirang, WENDA kabukten luar biasa lan liya-liyane. Sadurunge diluncurake, wis lulus sertifikasi sawetara panguwasa internasional lan nasional.

    Panggonan Asal:CinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:juni kim0013Aplikasi:Taman
    Tipe barang:Cahya StringsRating IP:ip44
    CRI (Ra>):80Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):70
    Fluks Luminous Lampu (lm):30Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000
    voltase:3VBahan:ABS + PET + kawat karet + bohlam plastik
    Ukuran panel surya:21,5x13,5cmdawa:5m & 10m
    Dianggo:Dekorasi njero ruangan ruangan

     

    Deskripsi Produk
    item:
    Lampu senar Natal G50 Solar 
    dawa: 5m lan 10m
    Sumber LED:
    Kawat tembaga
    Ukuran bohlam:
    Bohlam G50 kanthi diameter 50mm
    Emiting werna:
    Warm white, warna-warni
    wektu ngisi daya:
    6-8 jam
    daya:  5W
    Umur: 30000h
    IP Rate: IP44
    Aplikasi: Indoor utawa Outdoor (anti banyu)
    Disambungake:
    NO
    Layanan:
    OEM, ODM
    Packing:
    1 pcs/box, ukuran box : 30 x 18 x 12 cm

     

    Gambar rinci

    Produk sing gegandhengan

    pls klik gambar

     

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pangiriman

     

    Sertifikasi

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect