loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk 1
WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk 2
WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk 3
WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk 4
WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk 5
WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk 6
WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk 7
WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk 1
WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk 2
WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk 3
WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk 4
WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk 5
WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk 6
WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk 7

WENDA - IP44 Outdoor E27 B22 Festoon lighting hitam putih kabel hijau 5m 10m 20m 230V Lampu sabuk led waterproof kabel Bulat Lampu sabuk

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Insinyur profesional kita duwe keahlian nggunakake teknologi. Nduwe ruang lingkup sing wiyar lan umume katon ing lapangan lampu Liburan Liyane. Inovasi teknologi promosi produk kanggo entuk posisi sing ora bisa dikalahake ing kompetisi sing sengit. Ing pimpinan dewan direksi perusahaan, WENDA terus-terusan nganyarke teknologi lan ngenalake mesin-mesin dhuwur kanggo terus-terusan nyurung tren pasar lan nambah kualitas produk supaya bisa marem saben pelanggan. Tujuane yaiku dadi salah sawijining perusahaan sing paling dipercaya ing pasar.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-50Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000dawa:10m/10 soket, 5m, 10m, 20m,
    Jeneng Liburan:Natal, pesta, weddingLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:E27 Soket tembaga lampu sabukBahan Kawat:Kawat karet
    Tipe Lampu:E27Warna kabel:Ireng, Putih, Ijo, Jambon
    Daya Rated:Max 15w kanggo saben soketEfikasi Luminous (lm/w):40

    Presentasi produk
    Aplikasi
    Lampu liburan ruangan lan njero ruangan kanggo pesta natal pesta pernikahan.
    Item No
    SZ-RW02
    Jeneng produk
    E27 Soket tembaga lampu sabuk
    Bahan
    Kabel karet
    Warna Kabel
    Ireng / putih / ijo / pink
    dawa
    5m, 10m, 20m, 30m, 50m, 100m  disesuaikan
    Tegangan / Daya
    230V/Max 15w kanggo saben soket
    Cocokake bolam
    E27 meneng dipimpin lampu
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44, Awet
    Deskripsi Produk
    Kabel ireng
    Kabel putih
    Kabel ijo  
    Gambar rinci

    Konektor


    E27 Soket meneng tembaga


    Lampu led sing cocog


    Related Festoon Lighting




    Kabel Bulat gaya anyar kanthi 2 * 1.5mm2
    Soket E27 UTAWA B22
    Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100m
    ngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cm
    Disambungake, Waterproof IP44


    Karet Flat kabel ireng dening 2*1.5mm2
    Soket E27 UTAWA B22
    Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100m
    ngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cm
    Disambungake, Waterproof IP44



    Karet Flat putih kabel dening 2*1.5mm2
    Soket E27 UTAWA B22
    Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100m
    ngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cm
    Disambungake, Waterproof IP44



    Kabel Bulat Karet kanthi 2 * 1.0mm2
    Soket E27 UTAWA B22
    Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100m
    ngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cm
    Disambungake, Waterproof IP44
    Packing&Pangiriman
    MOQ
    Jumlah PCS/CTN
    Ukuran karton/CM
    Bobot reged KGS/CTN
    Wektu Pangiriman
    Pelabuhan Pangiriman
    Cara Pengiriman
    100 pcs
    10 pcs/ctn
    48*38*40cm
    21 kg/ktn
    Adhedhasar jumlah
    Ningbo, Shanghai, Shenzhen
    Miturut segara, Miturut udhara, Miturut express
    Sertifikat
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka pemasok lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas dhuwur lan tahan banyu IP65 / IP44 sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia.
    Kita uga welcome OEM&ODM
    pesenan. Apa milih produk acurrent saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan.
    Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.
    We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ing
    basis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect