loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu 1
WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu 2
WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu 3
WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu 4
WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu 5
WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu 6
WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu 7
WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu 1
WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu 2
WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu 3
WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu 4
WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu 5
WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu 6
WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu 7

WENDA - desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo festoon cahya ruangan nggunakake kabel Round Sabuk lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Wiwit diadegake, perusahaan kita wis fokus ing nyetel tim pangembangan teknologi sing tujuane ngembangake lan nganyarke teknologi supaya bisa ngasilake produk kanthi efektif. Panggunaan wis ditambahi kanggo lapangan (s) saka New design anti banyu kap lampu plastik kanggo festoon cahya ruangan nggunakake. Pengalaman sugih akumulasi lan kabisan inovasi teknologi kuwat wis katahan WENDA ing ngarep pasar, lan New design anti banyu lampshade plastik kanggo festoon cahya ruangan nggunakake dikembangaké wis sampurna ditanggulangi TCTerms pain saka industri lan pasar. Thanks kanggo macem-macem karakteristik sing wis diuji dening inspektur QC kita, WENDA nduweni aplikasi sing wiyar ing macem-macem lapangan utamane kalebu lampu Sabuk kabel Bulat. .

    Garansi (Taun):2-TaunLayanan solusi lampu:Instalasi Proyek
    Efikasi Luminous (lm/w):40Panggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:WENDABahan:Plastik, Plastik
    wangun:BabakGaya:antik
    Gaya Desain:ModernJeneng barang:E27 kap lampu sabuk bunder
    warna:irengdiameteripun:16 cm
    diameteripun njero:37 mm

    Produk anyar ngatur tutup lampu plastik anti banyu plastik njaba ruangan migunani led lampshade

     

    Deskripsi Produk

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    WD-Y-096

    Jeneng barang:

    Kap lampu plastik ireng

    Bahan:

    Plasitc

    warna:

    ireng

    ukuran:

    Dhiameter 16cm, diametere njero 37mm

    Packaging:

    Karton karo polybag njero

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

     

     

     

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

    Rincian Kemasan

    Kothak warna / kothak kado 
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
    * Port pengiriman: NINGBO / SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex
    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    produk liyane

     dipimpin lampu meteor salju

     

    cahya dongeng datar

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect