loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10 1
WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10 2
WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10 3
WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10 4
WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10 5
WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10 6
WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10 7
WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10 1
WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10 2
WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10 3
WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10 4
WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10 5
WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10 6
WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10 7

WENDA - E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Dekorasi Xmas Outdoor Festoon Lighting Hot jual Top 10

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Wiwit diadegaké, WENDA wis nempatake menehi hasil gedhe saka emphasis ing pembangunan produk anyar.WENDA, kang bubar dikembangaké dening kita, bakal resmi didol ing prices banget competitive. Sawise E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Decoration Xmas Outdoor Festoon Lighting diluncurake, kita nampa umpan balik sing apik, lan para pelanggan percaya yen jinis produk iki bisa nyukupi kabutuhan dhewe. WENDA bakal tetep fokus ing kabutuhan pelanggan lan tetep karo tren industri supaya bisa ngembangake E27 Belt Festoon Lights Led String Waterproof Party Wedding Decoration Xmas Outdoor Festoon Lighting sing luwih apik kanggo pelanggan. Kepengin kita kanggo nutupi macem-macem pasar global lan entuk pangenalan sing luwih akeh saka para pelanggan ing saindenging jagad.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Rating IP:IP44, IP65
    CRI (Ra>):70Tegangan Input (V):220v
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):50Fluks Luminous Lampu (lm):20-30
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-25-45Indeks Rendering Warna (Ra):80
    dawa:5m, 10m, 15mJeneng Liburan:Natal
    Dhukungan Dimmer:ya wisGaya:lampu festoon
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):50000jeneng item:E27 drop string light
    Bahan:Kabel karetWarna kabel:ireng
    Soket qty:5m / 10 soketDasar soket:E27,B22
    Jarak:50 cmCathetan:Bisa disambungake

    Presentasi produk
    Deskripsi Produk
    Mangkene lampu senar retro gantung kanthi kabel karet kanthi IP44 anti banyu sing sampurna kanggo pesta ruangan, kayata Natal, Pesta, Pernikahan, Taman, Patio lan liya-liyane.
    Jeneng produk
    Lampu String S14 Kab 
    Bahan
    Kabel karet H05RN-F 2x1.0mm2
    Tegangan / Daya
    230v, saben soket maksimal 15w
    Jinis Lamp-house
    Soket tembaga E27 kanthi bohlam filamen s14
    Dawane / Spasi
    5m, 10m, 15m, lan adat
    Gulung dawa
    10 cm
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci




    Kabel karet bundar H05RN-F 2x1.0mm2 fleksibel lan bisa disambungake, kanthi soket tembaga karet, jinis gantung



    Dhukungan gantung 






    E27 meneng soket tembaga






    Bohlam filamen S14 sing cocog
    bahan kaca utawa plastik bisa dipilih








    Konektor lanang lan wadon







    Steker kabel listrik (EU, UK.AU) 
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Packing
    Bobot reged
    Ukuran karton
    Pelabuhan loading
    cara pengiriman
    500 pcs
    10 pcs/ctns
    21 kg/ktn
    48x38x40cm
    Ningbo/Shanghai
    Kanthi segara, udara utawa ekspres
    Sertifikat
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect