loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55 1
Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55 2
Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55 3
Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55 4
Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55 5
Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55 6
Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55 7
Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55 1
Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55 2
Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55 3
Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55 4
Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55 5
Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55 6
Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55 7

Chrisatms Kabel Terhubung E27 Sabuk Lampu Led Bulb Lampu Plastik Outdoor Patio Lampu Garland Festoon 100m Natal 220V 55

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanthi mangertos seri produk lan dinamika industri, WENDA adapts dhéwé kanggo pangembangan produk banget cepet.Chrisatms Connectable Cable E27 Belt Light Led Bulb Lights Plastic Outdoor Patio Lighting Garland Festoon 100m Christmas 220V 55 is our Newest product and is expected to lead industry pembangunan. Insinyur profesional kita nggunakake teknologi kanggo pangembangan produk.Produk bisa digunakake ing macem-macem aplikasi kaya lampu Natal sing mbutuhake kualitas sing dhuwur banget. Kanthi pengalaman lan keahlian pirang-pirang taun ing wilayah kerja iki, WENDA wis berkembang dadi produsen lan pemasok sing sugih ing pasar, lan ana kemungkinan gedhe manawa perusahaan bakal duwe pangembangan sing luwih apik ing mangsa ngarep.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220-240
    Fluks Luminous Lampu (lm):15-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20--40
    dawa:5M, 10m, 20m, 100mJeneng Liburan:Natal
    Gaya:1Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Tegangan:220VDaya Rated:25W
    Bahan:Kabel Karet H05RNH2-F 2X1.5MM2Warna kabel:Kabel ireng lan putih
    Jarak:30cm, 50cm, 100cmSoket:B22/E27

     

    Panuku Umpan Balik

     

    Deskripsi Produk

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-FW01

    Jeneng barang:

    E27 B22 Lampu senar sabuk datar (ora kalebu bolam)

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna Kabel:

    Ireng, Putih

    Ukuran Kabel:

    H05RN2H-F 2*1.5mm2 (karo plug EU/AU 1.5m)

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    Max 15w kanggo saben soket

    dawa:

    ngatur dawa, 10m ,20m,50m,100m

    Jarak:

    30cm, 50cm, 100cm, nampa selaras

    Soket:

    E27 b22 Base

    Tipe Led:

    kabeh werna kasedhiya

    Disambungake:

    disambungake 100sets

    Packaging:

    100 pcs/ctn

    Ukuran karton:

    48*38*40cm/ctn

    Bobot reged:

    21 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 pcs

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).

    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

    Cocokake E27 B22 Bulbs

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 10 pcs/karton
    karton ukuran: 48*38*40 cm
    Bobot reged: 25kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    Sertifikasi

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect