loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 1
Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 2
Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 3
Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 4
Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 5
Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 6
Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 7
Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 1
Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 2
Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 3
Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 4
Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 5
Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 6
Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 7

Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Produk iki ora bakal ngasilake ambu ora enak utawa ora nyenengake nalika digunakake kanggo pisanan. Sawise pirang-pirang wisuh, dadi luwih wangi.
    Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Minangka WENDA langkah menyang pasar sing luwih kompetitif, kita ngerti yen siji-sijine cara kanggo njaga kita luwih dhisik tinimbang pesaing liyane yaiku ningkatake R kita.&D kekuatan, nambah teknologi, lan ngembangaken produk anyar. Perusahaan kita wis nandur modal akeh ing R&D lan nginggilaken teknologi. Iki wis menehi asil awal pungkasanipun. Minangka Waterproof Ip44 Connectable Festoon Holder Led Christmas Decoration Festoon E27 Belt Light Outdoor Decoration CE ROHS 220 -20-40 kaluwihan ditemokaké terus-terusan, iku wis digunakake digunakake ing lapangan (s) saka Holiday Lighting (lawas). Kanggo pitakon produk, dhukungan teknis, lan pitakon liyane, sampeyan bisa hubungi kita kanthi cara apa wae ing kaca 'Hubungi Kita'.

    Garansi (Taun):2-TaunGaya:dekorasi ruangan
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitPanggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:WENDAdawa:10m, 10m
    Jeneng Liburan:NatalSuhu kerja (℃):-20-40
    Umur Kerja (Jam):30000Tegangan Input (V):220
    Rating IP:ip44Daya Rated:15W
    warna:irengBahan:Kabel Karet Kab
    nduwèni:20 pcsAplikasi:Dekorasi njaba
    Sertifikat:CE ROHSGaransi:2 taun


    Deskripsi Produk
    jeneng produkE27 nduwèni bohlam mimpin saka led fairy string E27 lampu sabuk kanggo outdoor nggunakake
    voltase230v
    dawa10m karo konektor
    papan wadhah lampu50 cm
    kualitas wadhah lampu20 pcs
    werna kabelireng
    ukuran kabelkabel flat 2*1.5mm2
    IP44
    sertifikasiCE ROHE
    Gambar rinci

    Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 9Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 11Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 13Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 15Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 17Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 19

    Produk sing gegandhengan

    pls klik gambar

      
    Informasi Perusahaan

    Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 23

    Produk Utama
    Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 25
    Informasi Perusahaan

     

    Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 27

    Kemasan& Pangiriman

    Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 29

    Sertifikasi

    Best Connectable Festoon E27 Sabuk Lampu Dekorasi ruangan Flat kabel Sabuk lampu Company - Wenda Deco 31 

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect