loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Wenda Deco wis dites dening departemen testing in-house. Contone, proses tes sing ora ngrusak kayata tekanan, vakum lan tes bocor wis ditindakake kanthi ketat.
    Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    WENDA tansah menehi informasi babagan pangembangan teknis lan produk anyar R&D, sing njamin kita bisa ngembangake produk anyar kanthi rutin. Liwat aplikasi teknologi, WENDA wis nguwasani cara sing paling efisien lan ngirit tenaga kerja kanggo ngasilake produk. Iku kinerja sing amba lan efektif sing nyumbang kanggo panggunaan sing akeh ing bidang aplikasi lampu Natal. Sajrone pirang-pirang taun, wadhah lampu E27 LED festoon Bulb string Light njero ruangan utawa ruangan kanggo lampu sabuk festoon natal wis diakoni sacara luas dening para pelanggan sing wis kerja sama.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:E27 BELT Lampu
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:50m utawa 100mJeneng Liburan:Natal
    Gaya:Lampu stringLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, pangukuran Onsite, Instalasi Proyek
    Tegangan:220VDaya Rated:25W
    Lampu sabuk:B22


     

    Deskripsi Produk

     

    Chrisatms E27/B22 Kabel karet lampu sabuk LED (lampu sabuk natal, lampu rantai sabuk natal

    lampu sabuk vde b22/e27  
    1) Panggunaan njaba.  
    2) Set sing dirakit.  
    3) 2*1.5mm persegi kawat tembaga  
    4) sembarang spasi soket kasedhiya

    lampu sabuk B22/E27

    Panggunaan njaba lan njero ruangan. 
    Dirakit set. 
    Karakteristik:

    2*1.5mm persegi kawat tembaga. 
    Set Lampu Sabuk.

    sembarang spasi soket kasedhiya.

    Max.15w bolam diijini. 
    Bulbs ora klebu. 
    daya plug lan mburi hock nglumpuk.  
    karton ekspor.

     

    Itemkawat tembagajinis soket lampumateriIppapan soket lampu
    SABUK LAMPU2*1.5mm2B22/E27kawat karetIP4415,20,30,50cm

    Lampu sabuk E27  
    1) kabel karet, anti UV  
    2) Soket lam E27,B22  
    3) kabel ireng, putih  
    4) 2*1.5mm2/2*2.5mm

     

    Kawat karet E27 LED Sabuk Lampu

     

    Item: LED-PML-500L-100M-230V-S

     

    1. Tegangan: 220v
    2.500 LED/set, 100m/roll.Length: 100m,
    3. Jarak bohlam yaiku 0.2m
    4.plus kabel sumber daya 1.5m karo plug EU anti banyu                                      

    5. Saben bohlam dijamin dening gasket karet anti banyu                

    6. Tali ireng lan Black E27 soket

    7. Gunakake kanggo njero ruangan lan njaba ruangan

     

     

     

     

     

     

    jeneng2 kabel E27 LED Sabuk lampu2 kabel E27 LED Sabuk lampu
    Item No.  
    Tegangan220V/110V220V/110V
    Watt6w15w
    dawa100M100M
    Bahan Kawatkaretkaret
    Warna kawatIreng/Ijo petengIreng/Ijo peteng
    Soket E27100PCS250PCS
    Werna cahyaabang / ijo / biru / putih / kuning / RGBabang / ijo / biru / putih / kuning / RGB
    Efekajegajeg
    Jinisora bisa disambungakeora bisa disambungake
    Paket1 pcs/karton1 pcs/karton
    Ukuran Karton50*50*50cm50*50*50cm
    Tingkat tahan banyuIP65IP65
       
    jeneng2 kabel E27 LED Sabuk lampu2 kabel E27 LED Sabuk lampu
    Item No.  
    Tegangan220V/110V220V/110V
    Watt20w30w
    dawa100M100M
    Bahan Kawatkaretkaret
    Warna kawatIreng/Ijo petengIreng/Ijo peteng
    Soket E27334PCS500PCS
    Werna cahyaabang / ijo / biru / putih / kuning / RGBabang / ijo / biru / putih / kuning / RGB
    Efekajegajeg
    Jinisora bisa disambungakeora bisa disambungake
    Paket1 pcs/karton1 pcs/karton
    Ukuran Karton60*60*60cm70*70*70cm
    Tingkat tahan banyuIP65IP65

     

    1. IP44 anti banyu, nggunakake njaba ruangan.

     

    2. Kawat karet.anti-UV, umur dawa.

     

    3. Soket lampu: E27,B22

     

    4. Kawat karet werna: Blach, putih

     

    5. packing: 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.

     

    6. Plug kabel listrik bisa dadi IP44 pin bunder GS plug, UL plug, Australia plug lan BS plug. 

     

     Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 9Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 11Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 13Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 15



    Kemasan& Pengiriman

     Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 17

     

    Layanan Kita

     1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.
    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.
    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 
    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 19

    Informasi Perusahaan

     kita keuntungan:
    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat
    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet
    3. rega sarujuk 
    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu
    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     Kualitas E27 lamp holder LED festoon Bulb string Light kanggo natal festoon belt light Produsen | Wenda Deco 21

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect