loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 1
Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 2
Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 3
Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 4
Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 5
Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 6
Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 7
Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 1
Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 2
Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 3
Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 4
Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 5
Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 6
Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 7

Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Penak sing disenengi para pelanggan. Dheweke ujar manawa bisa nyimpen energi solar sing berlebihan sajrone awan kanggo digunakake mengko utawa darurat.
    Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    WENDA wis fokus ing ningkatake teknologi kanggo ngembangake produk anyar kanthi rutin. Kita wis sukses nggawe Edison Lighting E27 Base light belt festoon light e27 kanggo peluncuran dekorasi liburan menyang publik kaya sing dijadwalake. Kanthi fitur-fitur anyar, WENDA samesthine bakal mimpin tren industri. Edison Lighting E27 Base light belt festoon light e27 kanggo dekorasi liburan bisa nggawa nilai sing luwih gedhe kanggo pelanggan lan mbantu para pelanggan entuk pijakan sing mantep ing lingkungan pasar sing kompleks. Ing proses inovasi wirausaha sing terus-terusan, WENDA tansah netepi filosofi bisnis 'kualitas dadi luwih dhisik'. Kita bakal nangkep kesempatan ing jaman lan tansah ngetutake tren industri. Kita percaya yen ing sawijining dina kita bakal dadi salah sawijining perusahaan sing unggul ing pasar global.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220v
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:5m, 10mJeneng Liburan:Pesta Pernikahan Natal
    Dhukungan Dimmer:OraGaya:Lampu string
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng produk:Lampu sabuk E27
    Bahan:Kawat KaretSoket:10 pcs
    Ukuran Kabel:2*1.00mm2Disambungake:karo konektor lanang lan wadon
    Daya Rated:10wIP Rate:IP65 anti banyu
    Sertifikat:CE ROHS SAA VDEJarak:50 cm


    Outdoor string waterproof connectable komersial festoon belt light E27 kanggo Natal 

     

    Kemasan& Pengiriman

     Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 9

     

    Aplikasi 

    Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 11

     

    Deskripsi Produk

     Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 13

     

    Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 15

     

    Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 17

     

    Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 19

     

    Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 21

     

    Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 23

    Waca rincian liyane

    jeneng produkLampu sabuk E27
    dawa5m / 10m / 15m
    Soket10 bêsik / 20 bêsik / 15 bêsik
    Tegangan230V
    BahanTali karet
    SambungakeKaro lanang& konektor wadon
    Ukuran kabel2*1.0 MM2
    AplikasiDekorasi Pesta Pernikahan Natal
    tingkat IPIP65 anti banyu
    SertifikatCE ROHS SAA VDE
    Layanan Kita

     

    Waca Layanan Umpan Balik Pelanggan

    Ing paling tetembungan kang ngyakinake kanggo mbuktekaken kualitas kudu umpan balik pelanggan !

     

    Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 25

      Lampirake Sertifikat

    Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 27

     
    Informasi Perusahaan

     

    Ing Pameran

    Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 29

      Waca perusahaan kita

     Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 31

      Waca kauntungan kita

    Quality Edison Lighting E27 B22 festoon Globe LED filament bulb Produsen | Wenda Deco 33

     

     

     

    FAQ

     

    Kapan aku bisa njaluk rega?

    Kita biasane mangsuli sampeyan sajrone 2 jam. Utawa sampeyan bisa nambah Whats App: +86 17858933877 Aries Ye kanggo diskusi luwih

     

    Apa conto sampeyan gratis utawa butuh biaya?

    Siji sampel gratis. Kapindho kudu ngisi biaya sampel. Lan sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman.

     

    Kepiye carane bisa mbayar biaya sampel?

    Sampeyan bisa mbayar liwat Paypal.

     

    Suwene aku bisa ngarepake njaluk sampel?

     Sawise pembayaran, sampel bakal dikirim metu ing 7 dina. Yen kanthi TNT express, sampel bakal tekan sampeyan babagan 7 dina.

     

    Yen produk nampa kustomisasi?

    ya wis. Dawane lan papan lampu sabuk E27 nampa kustomisasi. Lan kothak kemasan uga nampa kustomisasi miturut syarat sampeyan.

     

    Apa babagan wektu timbal kanggo produksi massal?

    Terus terang, gumantung saka jumlah pesenan lan musim sampeyan nggawe pesenan. Umumé, disaranake sampeyan miwiti pitakon 60 dina sadurunge tanggal kasebut. Banjur sampeyan kudu bisa nyekel mangsa dodolan.

     

     

    Kanthi kita dhuwit ing aman, bisnis ing aman! 

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect