loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu 1
WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu 2
WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu 3
WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu 4
WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu 5
WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu 6
WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu 7
WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu 1
WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu 2
WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu 3
WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu 4
WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu 5
WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu 6
WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu 7

WENDA - 2*2.5mm2 Karet e27 Natal LED festoon belt lampu untuk outdoor kawat karet E27/B22 bohlam lampu sabuk kabel Datar Sabuk lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA melu nawakake macem-macem lampu Natal. Sawise 2 * 2.5mm2 Karet e27 natal LED festoon lampu sabuk kanggo kabel karet ruangan E27 / B22 lampu sabuk lampu diluncurake menyang pasar, kita wis entuk akeh dhukungan lan pujian. Umume pelanggan mikir manawa produk kaya iki cocog karo pangarepan babagan penampilan lan kinerja. WENDA wis nyadari pentinge teknologi. Ing taun anyar, kita wis nandur modhal akeh banget ing dandan teknologi lan nganyarke lan riset lan pangembangan produk anyar. Kanthi cara iki, kita bisa manggoni posisi sing luwih kompetitif ing industri kasebut.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:10mJeneng Liburan:Natal
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitTegangan:220v-240v
    jeneng:sabuk kabel karetukuran kabel:2 * 1.5mm * 2
    Sertifikat:CE, ROHS, VDEIP:IP44
    wadhah lampu:100 pcsGaransi:1 taun
    Panggonan:1m

    Deskripsi Produk

     

    Item No  SL-LBL-1
    Merk jeneng  wenda 
    Tegangan  220V-240V
    Tetembungane  ora disambungake 
    Ukuran kabel  2 * 1.5mm * 2
    IP  IP44
    Sertifikat  CE, ROHS, VDE
    Panggonan  1m
    Packing  paket standar 
    MOQ 200 pcs
     
    Lampu E14 sing gegandhengan

     

    Panuku Umpan Balik

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect