loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W 1
Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W 2
Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W 3
Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W 4
Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W 5
Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W 6
Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W 7
Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W 1
Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W 2
Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W 3
Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W 4
Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W 5
Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W 6
Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W 7

Garland Belt E27 Dudukan Lampu Hook Sabuk String Lampu Ip44 E27 Karet Tahan Air 100m Lampu Natal lan Desain Sirkuit 15W

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanggo njaga daya saing ing pasar, WENDA wis nguatake kemampuan R&D kanggo nyepetake kemajuan pangembangan produk anyar. Saiki, kita ngumumake manawa kita wis ngembangake Garland Belt E27 Lamp Holder Hook Belt String Lights Ip44 E27 Rubber Waterproof 100m Christmas Lighting and Circuitry Design 15W sing luwih kompetitif. Wis dibuktekake manawa teknik bisa ningkatake efisiensi kerja lan njamin kinerja produk. Wis akeh panggunaan ing lapangan aplikasi lampu Natal. Babagan desaine, Garland Belt E27 Lamp Holder Hook Belt String Lights Ip44 E27 Rubber Waterproof 100m Christmas Lighting and Circuitry Design 15W dirancang dening tim desainer kita sing tansah cedhak karo tren industri lan tetep waspada marang owah-owahan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220v
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:100m
    Jeneng Liburan:NatalLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Tegangan:220VDaya Rated:15W
    warna:irengdawa:100m
    nduwèni:300 pcsjarak:30 cm
    Aplikasi:njoboGaransi:2 taun
    Bahan:karet

    Deskripsi Produk

     

    jeneng produk E27 nduwèni bohlam mimpin saka led fairy string E27 lampu sabuk kanggo outdoor nggunakake
    voltase 230v
    dawa 100m karo konektor
    papan wadhah lampu 30 cm
    kualitas wadhah lampu 300 pcs
    werna kabel ireng
    ukuran kabel kabel flat 2*1.0mm2
    IP 44
    sertifikasi CE ROHE
    Gambar rinci

    Produk sing gegandhengan

     

      
     
    PRODUK UTAMA

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pangiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect