loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Produk kasebut ora tahan karo harmonik ultra ing jaringan listrik. Iki dibangun kanthi resistor kanggo surge supresi sing nyuda harmonik menyang watesan minimal.
    Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    3. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2,10 yuta pesenan saka negara manca.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4.We milih supplier bahan mentahan mbeta sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Sawise eksplorasi jangka panjang lan kerja keras, WENDA wis ngluncurake lampu tirai Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Indoor Luminous Party sing mimpin industri. Kemampuan inovasi minangka kunci kanggo daya saing inti produk. WENDA netepi filosofi perusahaan 'orientasi wong' lan tansah nyengkuyung kejujuran, inovasi, lan keadilan. Muga-muga bisa nggayuh posisi penting ing industri kasebut lan dadi salah sawijining merek sing paling unggul ing mangsa ngarep.

    Panggonan Asal:zhejiang chinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:junekim 0032Aplikasi:Taman
    Tipe barang:Cahya StringsRating IP:ip44
    Bahan Body Lampu:Kabel karet (PVC) rong kabel dening H03RN-F 1x0.5mm,CRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):AC220-240V, 50HzFluks Luminous Lampu (lm):30
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-25 - 35Indeks Rendering Warna (Ra):80
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, pangukuran Onsite, Instalasi Proyek
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):50000


    Deskripsi Produk
    Item No 
    WD-IL-230V
    Merk jeneng wenda 
    Tegangan 
    AC220-240V, 50Hz
    daya 14W
    warna LED adat
    nggunakake Taman, Omah, Ornamen, Dekorasi Pernikahan utawa Hadiah 
     Nyelehake
    30 tetes (6 led / drop + 8 led / drop + 10 led / drop +)
    dawa
    3mx1m
    Plug
    Kabel daya dawane 1,5m (AU/EU/UK)
    Fungsi
    Waterproof IP65, awet

    Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 9Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 11Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 13Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 15 Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 17Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 19Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 21Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 23Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 25

    Produk Utama
    Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 27Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 29Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 31
    Informasi Perusahaan

     

    Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 33

    Kemasan& Pengiriman

    Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 35

    Sertifikasi

    Kualitas lampu langsir Dekoratif LED String Light Holiday Wedding Produsen | Wenda Deco 37 

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect