loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k 1
2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k 2
2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k 3
2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k 4
2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k 5
2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k 6
2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k 7
2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k 1
2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k 2
2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k 3
2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k 4
2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k 5
2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k 6
2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k 7

2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA analisis jero saka kabutuhan nyata pelanggan target, digabungake karo sumber kaluwihan dhewe, kasil dikembangaké 2W G45 mimpin bohlam filament cahya 230V 24V B22 E27 plastik dimmable mimpin bohlam 2600k. Lan sabenere amarga saka titik sade inti cetha saka 2W G45 mimpin bohlam filament cahya 230V 24V B22 E27 plastik dimmable mimpin bohlam 2600k, ora mung ora produk duwe reputasi dhuwur antarane pelanggan, nanging uga ngidini produk kanggo duwe jurusan dhuwure karukunan. antarane pelanggan. Dipandu dening pasukan pasar, WENDA bakal nggunakake sawetara langkah lengkap kanggo nambah kekuatan kita. Contone, kita bakal nandur modal akeh ing proyek R&D lan terus ngembangake produk anyar supaya bisa mimpin tren pasar.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45FB05Aplikasi:dekorasi pesta pesta patio taman ruangan
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E27
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):180Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Lampu Filament G45 KabSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:G45 plastik led filament lamp dimmable e27 wadhahTipe Led:Filamen
    Warna bohlam:Cethadaya:1,8w
    Gaya:G45Rating IP:IP44
    Garansi:2 taunSuhu warna:2700k
    jeneng produk:G45 Globe Dimmable E27 Filament Led Warm White Light Bulb

    2W G45 led bohlam filamen lampu 230V 24V B22 E27 plastik dimmable led bohlam 2600k

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G45FB05

    Jeneng barang:

    G45 plastik bohlam filamen dimmable 

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    230V/2w

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27/B22

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    Filamen

    Warna sing dipancarake:

    Biru, Abang, Kuning, Ijo, Warm white, Cold white, Pink

    Dimmable:

    ya wis

    Garansi:

    2 taun

    MOQ:

    5000 pcs

    Kemasan:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci
     
     
     
     
     
     

     

    Sertifikasi

     

    Gegandhengan E27 Lamps

     

    Kemasan& Pengiriman

     Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn

    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

     

    Aliran Produksi

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect