loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27 1
IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27 2
IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27 3
IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27 4
IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27 5
IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27 6
IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27 7
IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27 1
IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27 2
IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27 3
IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27 4
IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27 5
IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27 6
IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27 7

IP65 0.6 w 220 v pengganti tahan air lampu led, g45 bola lampu globe e27

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA nawakake macem-macem kualitas LED Bulbs. Panggunaan ing ip65 0.6w 220v anti banyu panggantos mimpin lamp, g45 globe bohlam lampu e27 Manufaktur wis ngidini kita kanggo nggunakake luwih efisien sumber daya lan personel.Produk iki Highly dikenali ing lapangan aplikasi (s) saka LED Bulbs. Ing mangsa ngarep, ip65 0.6w 220v anti banyu panggantos dipimpin lampu, g45 globe bohlam lamp e27 bakal tansah bakal kanggo dalan pembangunan kualitas, nambah investasi ing teknologi lan talent introduksi, tansah nambah daya saing inti saka perusahaan, kanggo entuk goal saka pembangunan lestari.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-SK219Aplikasi:Taman, njaba
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E27
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):35Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:LiyaneSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    warna:RGB + Warm WhiteEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):80
    tembung kunci:Lampu LED KabSumber cahya LED:DIP
    Garansi:2 taunBahan:Plastik
    Tegangan:230VWatt:0,6w

     
    Deskripsi Produk

    Jeneng merek  WEDNA
    Item No  G45 E27
    LED QTY  8 krip
    CCT 3000K--5000K
    Tegangan  230V
    daya  0.6W
    saiki 15mA
    Ukuran 45×70 mm
    Packing  25PCS ING KOTAK
    MOQ 1000 pcs
    Pengiriman Dikirim ing 7-15 dina sawise pembayaran
    Gambar rinci

    Produk sing gegandhengan

     

      

     

    Panuku Umpan Balik

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa duwe pesenan sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect