loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 1
Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 2
Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 3
Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 4
Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 5
Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 6
Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 7
Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 1
Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 2
Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 3
Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 4
Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 5
Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 6
Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 7

Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    Kaluwihan

    1,10 yuta pesenan saka negara manca.
    2.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Best waterproof laser light outdoor led lawn lights narrow beam Red Green laser christmas lights Company - Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 9

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.

    Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 10

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 11

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 12

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Minangka WENDA langkah menyang pasar sing luwih kompetitif, kita ngerti yen siji-sijine cara kanggo njaga kita luwih dhisik tinimbang pesaing liyane yaiku ningkatake R kita.&D kekuatan, nambah teknologi, lan ngembangaken produk anyar. Teknologi minangka daya saing inti perusahaan. Wiwit diadegake, kita wis nliti lan ngembangake teknologi tingkat dhuwur kanggo mesthekake proses manufaktur sing efisien banget. Iki kalebu macem-macem lan umume katon ing lapangan aplikasi Lampu Lantai. Ing masyarakat sing didorong teknologi iki, 2019 fokus kanggo ningkatake R&D kekuatan lan terus ngembangaken teknologi anyar supaya bisa nambah daya saing ing industri. Kita ngarahake dadi salah sawijining perusahaan sing unggul ing pasar.

    Panggonan Asal:zhejiang, chinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:juni kim0055Aplikasi:ruangan lan njero ruangan, Dekorasi Festival Natal
    Bahan Body Lampu:ABSTegangan Input (V):AC 220V (± 10%)
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):70Fluks Luminous Lampu (lm):70
    Garansi (Taun):1-TaunSuhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sumber cahya:laser hijau 532nm tangan 50MW, laser merah 650nm/100mW
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Gaya Desain:ModernUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):50000Gaya:Modern
    Umur Kerja (Jam):30000CRI (Ra>):80


     

    Deskripsi Produk

     Kanthi kita dhuwit ing aman, bisnis ing aman

     

    jeneng produk

    lampu laser surya

    panggonan asal

    Cina

    Jeneng Liburan

    Natal

    urip kerja

    50000h

    voltase input

    AC 220V (± 10%)

    Aplikasi:

    Dekorasi njero ruangan ruangan

    Panganggone:

    Dekorasi Festival Natal

    Rating IP

    IP65

    Garansi

    1-Taun

    Dhukungan Dimmer:

     NO

    Daya Rated Solar:

    2,5w

    Bahan:

    ABS

    sumber dayapanel surya
    Umur urip 

    30000

    Ndeleng produk

     

     

    Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 15Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 17Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 19Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 21Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 23Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 25Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 27

     

     

     

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Lampu laser anti banyu paling apik ing njaba ruangan sing dipimpin lampu pekarangan sinar narrow Red Green laser lampu natal Perusahaan - Wenda Deco 29 

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect