loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Quality Connectable PVC cable 1m 2m 5m 10m 100m round flat rubber extension cable 230v Manufacturer | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    02
    10 yuta pesenan saka negara manca.
    03
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    WENDA kanthi nangkep dikarepake pasar, digabungake karo sumber internal lan pasukan external, kasil dibukak Connectable kabel PVC 1m 2m 5m 10m 100m babak flat kabel extension karet 230v. Supaya njamin kabel PVC Connectable 1m 2m 5m 10m 100m babak flat kabel extension kabel 230v kinerja, teknologi diadopsi teknis migunani lan layak. Gumantung marang sifate, produk kasebut akeh digunakake ing lapangan lampu Liburan Liyane. Wiwit diadegaké, WENDA tansah tundhuk karo standar internasional lan standar etika sing dhuwur, saéngga nawakake produk sing bisa dipercaya. Kita mesthi ngetutake prinsip bisnis 'kejujuran& integritas', sing njamin layanan sing paling dipercaya dikirim menyang saben pelanggan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:2m, 5m, 10m, utawa disesuaikan
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:Kabel ekstensi, kabel bunder lan datarLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng produk:Kabel Extension Kabwarna:Ireng lan putih
    Bahan:Kabel Karet Kabanti banyu:IP44
    ukuran:2x1.5mm2,2x1.0mm2,2x0.75mm2


     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng barang:

    Kabel extension kabel karet 

    Bahan:

    Bahan karet

    Warna kawat:

    Ireng, Putih

    Ukuran kawat:

    H05RNH2-F 2x1.5mm2, H05RN-F 2x1.0mm2, H05RN-F 2x0.75mm2

    Tegangan Input:

    220-240V

    dawa:

    2m, 5m, 10m, utawa dawa selaras

    Garansi:

    2 taun

    Waterproof Rate:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 pcs

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

     

    Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 11Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 13Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 15Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 17Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 19Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 21Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 23Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 25Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 27Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 29

     

    Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 31Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 33Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 35Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 37Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 39Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 41Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 43

    Aplikasi

    Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 45 

    Sertifikasi

    Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 47 

    Kemasan& Pengiriman

    Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 49 

    Informasi Perusahaan

    Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 51Kualitas kabel PVC sing bisa disambungake 1m 2m 5m 10m 100m bunder flat kabel extension karet 230v Produsen | Wenda Deco 53 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect