loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 1
Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 2
Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 3
Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 4
Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 5
Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 6
Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 7
Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 1
Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 2
Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 3
Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 4
Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 5
Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 6
Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 7

Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Produk kasebut nduweni safety lan linuwih sing dikarepake. Nduwe fungsi proteksi saka overvoltage, overcurrent, lan overheating lan ora bakal nyebabake tiba-tiba mandheg.
    Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    4. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Nerapake teknologi ing proses manufaktur produk kasebut pancen migunani banget. Nampilake stabilitas lan daya tahan, produk kasebut cocog kanggo lapangan lampu meteor sing dipimpin. Ing WENDA, tujuane kanggo nyedhiyakake produk kanthi kualitas lan layanan sing unggul kanggo para pelanggan, sing dadi prioritas utama. Nggoleki jaman biyen, WENDA wis nindakake sing paling apik kanggo nggayuh tujuane ngladeni pelanggan kanthi produk lan layanan sing paling apik. Ing mangsa ngarep, kita bakal terus nambah kemampuan lan nganyarke teknologi kanggo nyedhiyakake produk sing luwih apik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing saya tambah akeh.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:30cm / 50cm / 1mJeneng Liburan:Dekorasi ruangan
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitjeneng item:E27 B22 snowfall mimpin cahya meteor
    Jumlah LED:48 LED / 30cm, 96 LED / 50cm, 120 LED / 100cmukuran:Dhiameter 30 mm
    Bahan:Tabung PC sing cethaSertifikat:CE RoHS
    Warna sing dipancarake:5000-6500k


    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Jeneng barang:

    E27 mimpin cahya meteor salju

    Bahan:

    Tabung PC sing cetha

    Jumlah Led / tabung:

    48pcs / 30cm, 96pcs / 50cm, 120pcs / 100cm

    Warna sing dipancarake:

    Putih kadhemen: 5000-6500k

    Tegangan Input lan Daya:

    AC220-240V/0-5w

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    300 pcs

    Packaging:

    Dikempalken ing karton

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 9Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 11Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 13Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 15Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 17Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 19Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 21

    Aplikasi

    Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 23Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 25

    Sertifikasi

    Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 27 

    Kemasan& Pengiriman

    Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 29 

    Informasi Perusahaan

    Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 31Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 33 

    Layanan Kita

    Quality E27/B22 snowfall meteor padusan cahya Produsen | Wenda Deco 35 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect