loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 5

Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1.Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    2. Apa sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    3. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Quality 220v waterproof High Power Waterfall party lights Manufacturer | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    02
    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    03
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Aplikasi teknologi nduweni peran penting ing proses pangembangan lan manufaktur produk. Digunakake kanthi akeh ing adegan aplikasi lampu Partai, produk kasebut entuk popularitas sing akeh. 220v waterproof High Power Waterfall party lights string, festoon string lights outdoor attaches gedhe wigati kanggo inovasi teknologi ing proses riset lan pangembangan. WENDA bakal ngupayakake kaunggulan kanthi mbangun prinsip kerja kanggo njamin kualitas kanggo kaslametan lan ngupaya inovasi kanggo pangembangan, ing kabeh sing diwenehake. Kita manteb ing ati sing kita bakal ngatasi kabeh kangelan lan alangan kanggo nggawe sukses ing pungkasan.

    Panggonan Asal:zhejiang, ChinaJeneng merek:wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):35Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-60dawa:2*3m dhuwur
    Jeneng Liburan:NatalGaya:1
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng produk:Lampu Pernikahan Tirai Led
    voltase:220vdaya:66w
    Sertifikat:CE ROHSWarna kawat:putih
    Dianggo:Dekorasi Festival Luar RuanganJumlah LED:300 led
    Warna cahya:pink / ijo / violetFitur:Full Waterproof
    MOQ:100 Piece


    katrangan produk

    220v waterproof High Power Waterfall Led Curtain Wedding Lights 

    Item No. BD-230V-400L W/C
    Merk jeneng wenda 
    Tegangan 230V
    daya 66W
    warna LED pink / ijo / violet
    nggunakake Taman, Omah, Ornamen, Dekorasi Pernikahan utawa Hadiah 
    Sertifikat CE, ROHS 
    Pengiriman UPS, TNT, DHL, FedEx
    Packing paket standar 
    MOQ1000 set 
     

    Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 9Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 11Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 13Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 15Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 17Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 19Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 21Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 23Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 25Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 27Kualitas 220v waterproof High Power Waterfall party lights dipimpin lampu tirai Produsen | Wenda Deco 29

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect