loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 1
Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 2
Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 3
Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 4
Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 5
Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 6
Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 7
Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 1
Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 2
Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 3
Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 4
Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 5
Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 6
Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 7

Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    2. Apa sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Best unique bar led table and chairs furniture party bar led furniture lights Company - Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    10 yuta pesenan saka negara manca.
    02
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    03
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    WENDA wis dadi salah sawijining pimpinan pasar amarga nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo para klien lan bisa uga perusahaan bisa entuk kemajuan sing luwih gedhe ing mangsa ngarep. Teknologi minangka daya saing inti perusahaan. Wiwit diadegaké, kita wis riset lan ngembangaken teknologi tingkat dhuwur kanggo mesthekake Highly efisiensin Manufaktur process.It kalebu sawetara saka sudhut lan umum katon ing lapangan aplikasi (s) saka Tabel Bar. Kursi olahraga meja lan kursi sing dipimpin bar anti banyu sing unik wis ngalami pirang-pirang tes sing ditindakake dening teknisi profesional, sing tujuane kanggo ngonfirmasi panggunaan praktis. Nalika ditrapake ing area aplikasi Tabel Bar, WENDA bisa dipercaya lan tahan lama, ngirit biaya akeh kanggo pangguna.

    Panganggone spesifik:Tabel Bar, SET BARPanggunaan umum:Furnitur Komersial, Furnitur Komersial, Furnitur Komersial
    Tipe:Bar Furniture, Bar FurnitureMail packing:N
    Aplikasi:Dining, Hotel, Bar Ngarep, BarGaya Desain:Kontemporer
    Bahan:Plastik, PE PlastikPenampilan:Modern
    Dilipat:OraPanggonan Asal:Cina
    Nomer Model:Kursi Bar&mejaowah-owahan warna:Versi RGB, owah-owahan warna
    Sertifikat:CE / ROHS / FCCkonsumsi daya:kurang
    Kanthi adaptor:anti banyuwektu pengisian:4-6 jam
    Wektu kerja:8-12 jam


     
     
     
    Deskripsi Produk

     

    Jeneng produk
    meja lan kursi restoran 
    Item
    HJ3038A/B



    Bahan
    pe& Dibangun ing LED
    Ukuran
    meja: 80 * 80 * 71 kursi: 60 * 60 * 80



    Bobot
    Tabel: 12 kg  kursi: 9kg
    Warna Cahya
    RGB 16 werna bisa diganti



    Baterei
    3.7V 4400ma



    Watt
    7.2W



    Umur urip
    50.000-80.000



    Wektu Isi Ulang
    4-5 jam



    Wektu Kerja
    8-12 jam



    anti banyu
    IP65



    Tegangan
    DC4V 7.2W



    Rincian Pangiriman
    7-15DAYS



    Sertifikat
    CE/RoHS
    Paket
    tas PP, gelembung lan karton
     
    Gambar rinci

     Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 11Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 13Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 15Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 17Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 19Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 21Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 23Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 25Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 27Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 29Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 31

     

    Remot kontrol

    Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 33Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 35Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 37Best bar unik dipimpin meja lan kursi furniture party bar dipimpin lampu mebel Company - Wenda Deco 39

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect