Kabar

About Wenda Deco hot sale senar lampu lan FAQ user manual | Wenda Deco

Juni 29, 2022
About Wenda Deco hot sale senar lampu lan FAQ user manual | Wenda Deco
Produksi Wenda Deco adhedhasar standar industri.

FAQ:

 

1. Bisa ngatur produk?

ya wis. Ayo kula ngerti syarat kustomisasi tartamtu lan aku bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

 

2. Bisa ngatur logo lan packaging?

Ya, kita bisa ngatur produk adhedhasar desain lan syarat kemasan. Mangga ngirim syarat rinci kanggo kita.

 

3. Apa jenis kemasan sing sampeyan gunakake?

Kita nggunakake kemasan PP utawa kothak werna, nanging uga ngatur kemasan kanggo pelanggan OEM.

 

4. Apa sampeyan duwe dhaptar produk sing paling populer?

Ya, Kita bisa ngirim menyang sampeyan.

 

5. Apa Jumlah Pesenan Minimal lan regane?

MOQ kanggo saben produk beda-beda, mula luwih becik ngrujuk menyang kaca detail produk sing sampeyan minati. Yen sampeyan butuh klarifikasi luwih lanjut, kirim link produk lan aku bakal mangsuli sanalika bisa.

 

6. Suwene wektu kanggo ngirim menyang negaraku?

Kanggo pengiriman internasional, gumantung saka jumlah produk lan alamat pangiriman. Kanggo taksiran tartamtu, mangga wenehi rincian iki supaya aku bisa ngutip pilihan sing paling larang

Kaping pisanan, ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan. Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita. Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi. Fourthly Kita ngatur produksi.

 

7. Apa bab lead time?

Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka.

 

8. Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

Ya, kita nawakake garansi 1 - 2 taun kanggo produk kita.

 

9. Carane nerusake pesenan kanggo produk iki?

Kaping pisanan, ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan. Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita. Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi. Fourthly Kita ngatur produksi.


Babagan Wenda Deco

WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, G45 led filament bulb, S14 LED Filament bulbs Lampu sorot 100m, G45 string lights We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
ภาษาไทย
Română
Basa Jawa
Magyar
Беларуская
русский
Português
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
日本語
bahasa Indonesia
Basa saiki:Basa Jawa