Kabar

Cahya Wengi/Lampu Festoon/Katalog Lampu Hiasan Luar Ruangan| Wenda Deco

Juni 06, 2023
Cahya Wengi/Lampu Festoon/Katalog Lampu Hiasan Luar Ruangan| Wenda Deco
Biasane, iki luwih apik kanggo pasien alergi, supaya bisa turu kanthi nyaman ing wayah wengi, tanpa kuwatir babagan luh utawa irung.

FAQ

1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?

Ya, kita OEM / ODM Produsen.

Kaluwihan

1.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
2. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
3,10 yuta pesenan saka negara manca.
4.We milih supplier bahan baku sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.

Babagan Wenda Deco

WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen led G45, bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
ภาษาไทย
Română
Basa Jawa
Magyar
Беларуская
русский
Português
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
日本語
bahasa Indonesia
Basa saiki:Basa Jawa